FINAL FANTASY 16討論區 (1) demo來了

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
召喚獸戰加分位
打到嘩嘩聲
諗多左
入圍就一定,但都幾難同到薩爾達爭
仲要全部real time 唔係CG
依家已經可以做到靚過ps3 年代pre render CG
佢戰鬥系統其實幾好 手殘黨裝佢D道具都可以享受下個快感
想挑戰自我既又ok 諗得幾全面
Max 話就算GTA6 今年出仲要係rockstar 做過最好嘅game
Zelda 都會拎GOTY 因為zelda 係media 鍾意嘅game
因為個target audience Zelda屌打
如果今作成功
吉田真係ff救世主
演出同音樂真係史詩級
Ps3戰神其實都好震撼,去到ps4新戰神反而冇晒啲震撼場面真係有啲失望,雖然佢既劇情同人物塑造好正
吉田提過呢個demo係好耐之前已經整落
到時實際玩番同一個位冇呢個demo咁疾
zelda咁復雜嘅系統直情冇bug
已經值得goty
我都覺
有啲美中不足
以前殺神好正
state of play 係1.03 ver
Demo 係1.01
今次FF仲要玩18禁
挽救FF既招牌先係呢代既首要目標
下 打down人之後泰坦大力到癲
暫時火 霸體 傷害 打暈都有
泰坦 防反 打down一下大力車5/1血
風真係唔識用
風係break之後打連撃可以將傷害推高
老母應該參考左西后
哦 咁可能風升倍率
吉田組人似係中意整極品老母
FF14新raid先出完一個
呢邊又黎
咁樣講一講的確係
吉田唔迎合 Sony / 西方 Media 搞LGBTQ 唔放黑人 (係好事)
應該難D
i can fix her
勁多meme
風可以連㩒增傷
titan 仲可以cancel animation
game未出唔一定冇 不過吉田應該唔會特登配合 始終ff14都好似試過有啲外國lgbt比壓力吉田 吉田企硬
自此吉田係左膠game forum Resetera日日比人屌到上天
傳pre order數字唔好唔在講
連出7R trailer都比一堆人借題發揮話想FF16失敗
一個demo 已經正過王國之淚4條神殿主線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞