FINAL FANTASY 16討論區 (1) demo來了

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
得一個制轉風格太多一定好亂
而家3個都卡卡地
好後悔買DmC....
垃圾都爆
都唔係Dante黎既...
好彩Clive剩係得劍一種武器
要有final fantasy mode 同另一個挑戰mode
唔會啦
陣Cersei味重到,希望之後劇情仆街得立體d
唔好為仆街而仆街
大家覺唔覺啲中文字好老土
好似細個ps2啲老翻字體咁
依個真
標楷體
痴線….
吉田直樹在針對遊戲難度的部分也有追加說明,他表示《FF16》不會提供難度選項,玩家可以從「動作聚焦」模式和「故事聚焦」模式中選擇,兩種難度可入手的道具不會存在差異,不過在選擇「故事聚焦」模式之後,系統會贈予玩家多種輔助飾品,例如自動連擊戒指,對動作RPG苦手的玩家也能享受到遊戲樂趣。
高難係new game plus
大把人講,之後轉做日文字睇吓即刻靚晒
睇唔明日文
玩英文算
有體驗版follow up
即係要二週目啦
咁關你撚事咩

淨係睇又唔撚係玩 你唔撚鐘意就死返出去啦 入黎博屌啊?

死傻閪
唔期望會Day1 patch
不過啲問題反映俾佢,吉田都真係會Fix
老母閪撚到

要斬到佢變人彘
個demo 係舊version ,我估壓碟前應該做左大量修正,生放主要會講解,並且針對新問題去説明然後再花時間去執
都咁多年
D dayone patch其實改唔到幾多野
至多都係高丁屎咁多fps, 字形介面冇咁柒咁

Btw 而家個demo完成度算好高
現貨交都收貨
咁又未必,因為今次個demo真係舊,正路已經執過
佢自己講左唔落day1 patch ,所以就算有patch 都要再等下
吉田講到明話唔會有day one patch, 一開game 即玩

不過可能有day 2 patch
"吉田係咁sell, 我有d不祥感覺"
我都覺得唔會
主要因為宜家仇恨老母既都係上帝視覺玩家
Clive本人主要目標係追hooded man
同唔知係咪同一隻Ifirt既謎之火召喚獸
洗白老母算唔上咩好plot twist
老母去左皇國之後可能同巴哈龍騎Dion仲多戲過Clive
我估Dion都會比呢個女人搞到好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞