FINAL FANTASY 16討論區 (1) demo來了

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
機殼得番炒價
搵唔到正價
我啱啱响E Store 㩒咗隻細狗狗同 鳳凰伊弗 個透明膠
上次買Nier 果個覺得好靚
我外國原來真係無中文 咁我買碟 改港區 會唔會有中文?
玩落好D似TOA
demo成4個鐘內容cls呢啲復仇劇情最吸引人
要買亞洲版碟先有
我見今次16港區字幕 日英中韓都有 之前se啲game好多都日英 中韓兩個版本
我聽過最有感情嘅fuck
幾時先有米律首歌聽 得一段仔都好吸引
直接玩英文算
你問美版歐版有冇中文
真係無人答到你 要等出咗碟
15 trailer ok wo
係開完個頭(被滅國繼續旅行)就想賣碟姐⋯
我開訂日即訂手掣同殼,剛剛日本時間12am , 嗰時都多貨,digital 殼就真係少,幾分鐘皮已收
記得玩完15 demo 已經覺得有d唔對路
Trailer係ok,但係gameplay已經見真章知道唔多掂
當初買就係想體驗下個故事,點知連故事都係半成品
我見佢改到女主角都換已經知唔對路 尤其係隻game 本身已經等左5,6年,你同我講突然換女主角即係劇本大改
first demo都奶奶地野 操作同正式版大改
呢隻同TOA都有個相同取向
就係劇情主導game 用線性非open world 去處理 (暫時TOA好d因為佢用area map, XVI 係一本道)
以故事性黎講緊湊好多冇咁易分心
當然,都有失敗ge一本道遊戲 (例如果隻帶住爸爸介子不斷吸吸吸成個地圖黑到睇唔到心諗點解打極都未完ge Bio Hazard致敬作)
琴晚玩完DEMO就好想抽佢個一番賞
同LINK一樣 ONLINE無得抽
睇到有d 心up Joshua仔好可愛
類似嚟緊仲有隻granblue fantasy relink
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞