FINAL FANTASY 16討論區 (1) demo來了

1001 回覆
11 Like 8 Dislike
睇人玩儲力拜山斬勁屈,所有行動都可以即刻駁招拜山斬,同埋儲力斬同儲力魔可以同時儲,不過唔改制唔知點㩒
有都冇問題,成件事match 先得架,唔好為做而做...
儲魔法幾正,由下級魔法變中級魔法
又破防
儲力火劍反而覺得有啲難出

實物比相片仲靚咗
好在俾巴打說服訂咗先
其實demo有咩招打到上天
火翼招上抽同風爪上天好似都唔一定打到上天
好多時都係地面攻擊
最多駁下鳳凰衝 or 伽樓達吸黎駁hit
睇完個demo都幾失望, 唔關個戰鬥系統, 因為我本身就唔buy action game所以唔會買亦唔會玩, 純睇故事就算, 但淨係個demo 既故事已經令我失望, 主角成個家族都無邊個令人喜歡, 個阿爸阿媽, 主角跟個細佬, 性格都係麻麻地, 特別係老母
淨計開局, 劇情老土到暈, 希望之後發展會好d, 如果一直係咁, 都幾大問題
見到yt係咁讚, 吉田係咁sell, 我有d不祥感覺
你唔買唔玩
咁仲可以講咩
以呢個劇情走向想爆死都幾難下
唔係話持非主流相反意見就一定係錯既問題
而係上面段comment好明顯係抱住典型"我唔鍾意隻game所以希望佢爆死"既心態去睇隻game
無論隻game做乜都係差
你呢種人擺明就係hater既典型

講明唔買唔玩,明明唔關自己事,都要希隻game劇情走向“好”d,係唔係咁大愛無私,情操駛唔駛咁高崇

而且demo俾你試既係系統同畫面
劇情極其量只係預告

系統你一鳩個人喜好ban撚左
劇情得少少,求奇一句老土就叫概括左

反而youtube多人讚變左係負面既
製作人sell自己商呢d咁天經地義既事又叫伏鳩你

言之無物,陰謀論,將好既講成壞既,仲要開宗明義話唔啱玩在先都希望佢好好地
嗱,呢d咪hater囉
因為我本身就唔buy action game所以唔會買亦唔會玩,
有d似黑色掣黐左3張貼紙咁
佢都幾撚搞笑,唔玩又要入黎屌
無私奉獻,驚你中伏
我全家都好健康
[quote]睇完個demo都幾失望, 唔關個戰鬥系統, 因為我本身就唔buy action game所以唔會買亦唔會玩, 純睇故事就算, 但淨係個demo 既故事已經令我失望, 主角成個家族都無邊個令人喜歡, 個阿爸阿媽, 主角跟個細佬, 性格都係麻麻地, 特別係老母
淨計開局, 劇情老土到暈, 希望之後發展會好d, 如果一直係咁, 都幾大問題
見到yt係咁讚, 吉田係咁sell, 我有d不祥感覺
因為我本身就唔buy action game所以唔會買亦唔會玩,
[/quote]
講劇台
就呢個demo
有權力遊戲第一季last feel
雖然老豆有d大眾面,但冇惗過咁
(正方+三角)x4效率好低
寧願正方x4, 最後一下追加三角仲好
應該係,最多張貼紙係有紋
ff16先係真正既落難王子
話時話照計主角應該要好似洛克人咁打完一隻召喚獸先有得出佢既技
咁前期可能會好便秘下
應該係
迦樓羅應該都要打完條女先有,試玩應該早左比我地試
我記得ff15
我死得最多既地方係....
飛機墜機dklm......
對於我而種失憶仔黎講係好事
突然一堆技塞比我 記唔到咁多
前期都預咗普攻多
所以基本技能盤啲技可能幾重要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞