ptgf 賤男週記 (完結篇)

709 回覆
132 Like 64 Dislike
出快d啦撚樣

我都要生活,你再唔出文我出返去做ptgf囉!

我:「其實之前我係wtsapp send過比您架啦,不過可能您果排嬲緊冇聽過 。係juno既吃鯨魚的人 。 」

芷純:「你隻歌果張圖係點解 。 」

我:「我亂搵架咋 。 」

芷純:「姐係話我吉到你成身傷晒,痴晒膠布咁丫 。 」

我:「冇丫,我是但search架咋 。 」

芷純:「幾得意喎 。我而家先知道有新歌tim 。 」

屌你老母 見到幅圖爭啲係地鐵喊咗岀嚟
一路睇故 芷純啲行為同對白都好似曾相識
不過我仲低聲下氣過樓主
屌,兩個都癡線既。
女既係雞係港女,精神分裂,又大話連篇。
男既一開頭充大頭鬼,想show off 自己有錢,之後以為搵到真愛,點知都係要每月俾錢,但又要呻窮。攻心計到仆街,不斷試條女。
其實樓主咁做人點都唔會搵到真愛
樓主是AFC...
我懷疑芷純搞到咁完全係樓主一手造成
同埋幻想出黎

迫日日聽你首歌
唔好話一齊嘅時間
而家你連佢自由時間 唔見面都要被你遙距控制?
你應該買玩具 唔係拍拖...

芷純好慘

可能實情:
芷純係好女仔 唔係雞
同樓主個情景好似
我覺得咁忍真係好on99
同埋幻想出黎

迫日日聽你首歌
唔好話一齊嘅時間

芷純好慘

可能實情:
芷純係好女仔 唔係雞

咁都唔係雞
同埋幻想出黎

迫日日聽你首歌
唔好話一齊嘅時間

芷純好慘

可能實情:
芷純係好女仔 唔係雞

咁都唔係雞

只係信錯RUBBISH嘅苦主

一開始RUBBISH做得太多太好...然後愈做愈差
同埋幻想出黎

迫日日聽你首歌
唔好話一齊嘅時間

芷純好慘

可能實情:
芷純係好女仔 唔係雞

咁都唔係雞

只係信錯RUBBISH嘅苦主

一開始RUBBISH做得太多太好...然後愈做愈差

聽你d歌聽一世真係笑左
lm
男既控制狂大男人,愛人唔係咁嫁
女既係雞係港女 當你兵咋,冇錢一早飛9你啦
遇著條咁嘅女, 其實正確做法係:

1. 當係一隻包月嘅雞, 5000蚊一個月中出幾次都尚算化算, 最少叫雞你唔會環保.

2. 飛撚咗佢

3. 糊塗一下, 唔好咁大好奇心, 做個快樂寶寶, 得閒俾條女笠下綠帽.

不過Rubbish就真係好似條女話齋, 得閒過頭, 又要得閒舊事重提, 得閒又走去stalk下人.

唔講條女啦, 大家都知佢只係一隻雞.
不過Rubbish呢, 我只會話, 做佢女朋友真係喊三聲, 外在性格就大男人乜都要控制, 骨子裡又小家又多疑.

唔係每個月有5000落袋, 應該都冇人頂得順做rubbish條女.

兩個人一齊唔係話邊個控制邊個, 邊個食邊個.先唔講你次次都俾條女撚返轉頭, 俾你拗贏條女, 又點? 拗唔拗得贏都好, 每次呢D無謂爭執都只係會磨蝕之前建立嘅感情, 冇幾多感情可以俾你去磨架咋.
睇到好嬲,平時好少cm,可能有人會屌你,但我覺得你已經做得好好!試問有邊個男仔可以咁有恆心個個星期六都行咁早起身車個女朋友。大部份都寧願訓下覺,好似你個ex咁,寧願訓都唔要出嚟見你,你已經盡咗自己最大努力比最好嘅嘢佢,係佢唔識珍惜。所以你要錫自己多啲!你嘅好唔值得俾啲咁嘅女仔,希望你唔好對愛情失去信心啦

1. 當係一隻包月嘅雞, 5000蚊一個月中出幾次都尚算化算, 最少叫雞你唔會環保.

2. 飛撚咗佢

3. 糊塗一下, 唔好咁大好奇心, 做個快樂寶寶, 得閒俾條女笠下綠帽.

不過Rubbish就真係好似條女話齋, 得閒過頭, 又要得閒舊事重提, 得閒又走去stalk下人.

不過Rubbish呢, 我只會話, 做佢女朋友真係喊三聲, 外在性格就大男人乜都要控制, 骨子裡又小家又多疑.

唔係每個月有5000落袋, 應該都冇人頂得順做rubbish條女.

兩個人一齊唔係話邊個控制邊個, 邊個食邊個.先唔講你次次都俾條女撚返轉頭, 俾你拗贏條女, 又點? 拗唔拗得贏都好, 每次呢D無謂爭執都只係會磨蝕之前建立嘅感情, 冇幾多感情可以俾你去磨架咋.

分析獨到
希望佢學到嘢

以後正正常常
睇到好嬲,平時好少cm,可能有人會屌你,但我覺得你已經做得好好!試問有邊個男仔可以咁有恆心個個星期六都行咁早起身車個女朋友。大部份都寧願訓下覺,好似你個ex咁,寧願訓都唔要出嚟見你,你已經盡咗自己最大努力比最好嘅嘢佢,係佢唔識珍惜。所以你要錫自己多啲!你嘅好唔值得俾啲咁嘅女仔,希望你唔好對愛情失去信心啦

每日去有幾難
返工咁ja ma

對人好唔係大哂,咁就可以合理控制人?管住人?stalk埋人地身邊既人?
講真 大佬,你本身都知佢做雞架啦
食得咸魚抵得渴姐
應分手唔分手 應斬纜唔斬纜
仲要歌頌佢做得好好
簡直男人之恥
做返個高級雞蟲咪好地地囉
一係就擺脫女人都係雞既觀念,正正經經識女仔啦
我求下你快d出

對人好唔係大哂,咁就可以合理控制人?管住人?stalk埋人地身邊既人?
講真 大佬,你本身都知佢做雞架啦
食得咸魚抵得渴姐
應分手唔分手 應斬纜唔斬纜
仲要歌頌佢做得好好
簡直男人之恥
做返個高級雞蟲咪好地地囉
一係就擺脫女人都係雞既觀念,正正經經識女仔啦

樓主覺得全世界女人都係雞
所以杯弓蛇影

又怕戴綠帽?其實戴又點?
根本一開始就錯咗

2. 飛撚咗佢

你確定1隻雞唔會約其他人

2. 飛撚咗佢

你確定1隻雞唔會約其他人

所以1我唔係用私家雞呢個terms, 而係包月嘅雞
至於環保之後會唔會瀨嘢就唔知啦
睇到好撚燥底
條臭雞根本係港女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞