ptgf 賤男週記 (完結篇)

709 回覆
132 Like 64 Dislike
又爛尾
都痴撚線架,今時今日,有錢都唔識玩,比條靚妹玩到咁死樣,真係無撚野呀?又比錢又受氣!?真係玩傻左 or 你自己都m性格上腦
屌 見條女態度好番少少 想睇埋落去呀

真心咩
樓主係咪之前借電腦個陣知道隻雞個連登Pw
所以自把自為入左黎寫故
所以話負左佢
然後宜家唔見左人係因為入唔返個ac

Btw隻雞咁細個就咁識玩真係要點佢相,唔知到時邊個咁好彩埋佢單

利申:開追故模式黎追post
如果之前有人估左屌得細力d
睇左頭幾頁d故 我發覺樓主d性格真係幾撚有問題 控制狂
仲要男人老狗下下想爭贏場交咁 真係好q肉酸
屌收到風rubbish同芷純去左東京繼續糾纏
垃圾rubbish
仲要男人老狗下下想爭贏場交咁 真係好q肉酸

三十歲人都唔化, 男又好女又好, 其實拗贏又代表乜
垃圾rubbish

好撚垃圾
小小甜頭就變返狗
垃圾rubbish

好撚垃圾
小小甜頭就變返狗

初初睇個故覺得佢係靚仔二世祖就覺得佢好蠢
而家知佢乜樣就覺得佢係一個好可憐嘅肥仔
仲唔撚出屌你老母個臭閪 等爛jj啦
垃圾rubbish

好撚垃圾
小小甜頭就變返狗

冇變返
一直都係
垃圾rubbish

好撚垃圾
小小甜頭就變返狗

初初睇個故覺得佢係靚仔二世祖就覺得佢好蠢
而家知佢乜樣就覺得佢係一個好可憐嘅肥仔

有錢去韓國整整佢啦
垃圾rubbish

圖呢
好似見到芷純
好似見到芷純

無圖講咩都得啦
屌 仲以為有文
幾時有。!
點㗎
搵人推番爆佢d料既野出黎啦
每日一屌
聽d朋友講我先走上黎睇,一睇就停唔到 ,特登開隻ac回post

睇得出個故寫既野全部都係真,因為好多對白無經歷過係唔會寫到出黎

睇到一d位真係忍唔住喊出黎,好似我同我以前男朋友。我又係覺得自己生得靚女隨時都大把人要所以冇好好珍惜一個對我咁好既人

睇得出樓主其實內心係一個好人,只係唔識表達自己。就算以前叫雞都會成日幫d女。到拍拖之後更加可以即刻收心養性真係唔係人人做得到,可能因為玩過先更加識得珍惜

初期樓主真係好大男人同埋亂發脾氣,不過去到女主角為左錢話要去做ptgf就覺得係女主破壞左呢段感情

其實我好明芷純心態,自己條件好,大把人要,好多野都未玩未試,點會甘心比一個大男人去管住。不過女人玩夠先會知道有人管住自己係幾幸福既事

樓主一個大男人個個星期咁樣去車出車入等放學好似好易咁,但係真係無咩邊個男人做得到同堅持到咁耐

去到後期樓主日日都被分手終於忍唔住打左女主角兩次,不過我諗大部份男人都好難忍到咁耐,氣球都會有爆既一日。所以樓主唔洗咁自責,只可以話佢傷害你既,比你打佢既更加傷

其實樓主唔洗太過自卑同唔開心,我見好多絲打都覺得你其實好好仔,我大學d朋友睇完故都話好想識你,包括我 

我覺得玩過同有經歷既男仔先係最正。仲有你唱歌真係好好聽,你ex唔聽係佢走寶,佢唔會知道有人唱歌比自己聽係一件幾幸福既事,係我既話我會聽成世lor

想像唔到樓主寫呢篇文既心情有幾痛,一路睇住以前d野好似倒帶咁樣。唔知樓主有無寫左十萬字。我諗真係好愛個女仔既人先做得出,雖然好傻,但係為左鍾意既人邊個未傻過?

唔知點解好想睇你同芷純兩個係番埋一齊,兩個人經過今次應該成長左好多,唔係下下都要搵個新人move on先岩。見過好多case都係因為嘈完分開左一段時間大家肯為大家改變結果有個好結局。

btw , 你首吃鯨魚的人超有feel
屌你老母
聽d朋友講我先走上黎睇,一睇就停唔到 ,特登開隻ac回post

睇得出個故寫既野全部都係真,因為好多對白無經歷過係唔會寫到出黎

睇到一d位真係忍唔住喊出黎,好似我同我以前男朋友。我又係覺得自己生得靚女隨時都大把人要所以冇好好珍惜一個對我咁好既人

睇得出樓主其實內心係一個好人,只係唔識表達自己。就算以前叫雞都會成日幫d女。到拍拖之後更加可以即刻收心養性真係唔係人人做得到,可能因為玩過先更加識得珍惜

初期樓主真係好大男人同埋亂發脾氣,不過去到女主角為左錢話要去做ptgf就覺得係女主破壞左呢段感情

其實我好明芷純心態,自己條件好,大把人要,好多野都未玩未試,點會甘心比一個大男人去管住。不過女人玩夠先會知道有人管住自己係幾幸福既事

樓主一個大男人個個星期咁樣去車出車入等放學好似好易咁,但係真係無咩邊個男人做得到同堅持到咁耐

去到後期樓主日日都被分手終於忍唔住打左女主角兩次,不過我諗大部份男人都好難忍到咁耐,氣球都會有爆既一日。所以樓主唔洗咁自責,只可以話佢傷害你既,比你打佢既更加傷

其實樓主唔洗太過自卑同唔開心,我見好多絲打都覺得你其實好好仔,我大學d朋友睇完故都話好想識你,包括我 

我覺得玩過同有經歷既男仔先係最正。仲有你唱歌真係好好聽,你ex唔聽係佢走寶,佢唔會知道有人唱歌比自己聽係一件幾幸福既事,係我既話我會聽成世lor

想像唔到樓主寫呢篇文既心情有幾痛,一路睇住以前d野好似倒帶咁樣。唔知樓主有無寫左十萬字。我諗真係好愛個女仔既人先做得出,雖然好傻,但係為左鍾意既人邊個未傻過?

唔知點解好想睇你同芷純兩個係番埋一齊,兩個人經過今次應該成長左好多,唔係下下都要搵個新人move on先岩。見過好多case都係因為嘈完分開左一段時間大家肯為大家改變結果有個好結局。

btw , 你首吃鯨魚的人超有feel

靚女!?又睇可以靚幾多年,極其量只不過青春無限好,16-26 好好玩盡佢啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞