ptgf 賤男週記 (完結篇)

709 回覆
132 Like 64 Dislike
出幾篇文,就等你地唔再追擊條女
可能rubbish 就係想報復上次起佢底嘅人,特登學富奸咁出少少就停,等你睇到一半唔上唔落咁。

唔出都算係一種報復咩

其實篇篇都一樣咁,又係無啦啦嗌交,辣殺比人撚,最後道歉
嗌交條女次次都係抄番阿LAM出黎講
中伏
我懷疑芷純搞到咁完全係樓主一手造成
同埋幻想出黎

迫日日聽你首歌
唔好話一齊嘅時間
而家你連佢自由時間 唔見面都要被你遙距控制?
你應該買玩具 唔係拍拖...

芷純好慘

可能實情:
芷純係好女仔 唔係雞

咁都唔係雞

只係信錯RUBBISH嘅苦主

一開始RUBBISH做得太多太好...然後愈做愈差

我都覺得係. 一開頭太過寵佢,所以先變成咁!

雖然佢一開始係雞

但可能後面改邪歸正

點知俾rubbish搞到精神分裂
我只係想知樓豬是咪同條女去日本,同埋而家仲一齊緊
我只係想知樓豬是咪同條女去日本,同埋而家仲一齊緊

佢話唔係
但個個都覺得係
自己諗
文呢
個po開始沉
Rubbish唔得閒寫文都上黎講聲幾時出呀
定芷純叫你唔好出 咁都講聲你棄故呀
正式宣佈 尾已爛

出現了!!
大佬 你棄故都講聲呀屌
真係正撚樣

出現了!!

屌好耐啦佢
唔出故就一世爛jj
都唔諗住出文嫁啦
文呢

出現了!!

屌好耐啦佢

咪係 on99

出現了!!

屌好耐啦佢

咪係 on99

喂你個ex去左邊
Support! 睇到宜架,心表無奈。而我從中有得著,何解 年輕人 特別有動力有熱情呢?答案:因為年青就覺得咩都做得到,有能力吞左成個世界,身邊既人事物都可以利用,目標感極強,幫到手既黎,幫唔到就死開。對自己有絕對既信心,自己揀既路,點辛苦都會行落去,唔會比人睇死,為淡氣!
22歲以下既女拍拖,認真就輸晒,係真架,因為佢地世界觀唔同,安全起見,最重要this moment feeling! 口、心、實際行動,都可以完全唔同,不是難觸摸,而係根本唔需要觸摸。
PS: 經驗啦,本人心得,22歲以下自己想點就點,唔需要理對方,因為開心唔開心都好快忘記。22-26歲 就睇運啦。26歲以上,就可以行得耐行得遠,真正感受拍拖的真善美
補充:禮物經,對一般正常女,禮物是加分制,$100份禮=1分,$10000份禮=1分,所以重量為主。男就重質,$100=1分,$10000=100分
遇到拜金=課金game "王國x元"之類,奴隸命
屌 今日都冇文就棄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞