ptgf 賤男週記 (完結篇)

709 回覆
132 Like 64 Dislike
芷純就真係靚女有咩用姐

你平時j開魯芬?
芷純:「是但搵個都好過你啦下話。再者你識我咁耐都知我唔係貪錢既人,有咩豪宅我未住過?貪錢我去約人好過啦。貪你果幾千蚊,on99。我而家先知我ex對我幾撚好呀。仆街。」
原來有錢女黎

可能佢講緊人地燒比佢個D
芷純我知你有mon post 你真係好垃圾 正一貪錢臭雞 仲要唔靚 你唔洗旨意入到大學 做空姐比人包養就啱哂你
真係唔撚靚 點讚你靚呀

岩,真係只係個屋邨mk妹 點讚
芷純:「是但搵個都好過你啦下話。再者你識我咁耐都知我唔係貪錢既人,有咩豪宅我未住過?貪錢我去約人好過啦。貪你果幾千蚊,on99。我而家先知我ex對我幾撚好呀。仆街。」
原來有錢女黎

人地話屋企好窮冇錢補習
連登仔真係唔知平時屌開咩女,170又瘦又高樣好過大部份港女喇
咁都叫唔正
比你地屌咪又係狗衝
條女
好撚豬
仲起角既塊面

你真係中撚咗降機
連登仔真係唔知平時屌開咩女,170又瘦又高樣好過大部份港女喇
咁都叫唔正
比你地屌咪又係狗衝

蒙頭入閘
有樣就不了
尤其係個死人妝 見到都唔開胃
我就唔係過條女豬,不過化個咁嘅大陸雞妝做乜春,化完個效果老到好似二十中咁。

十八歲就用返十八歲嘅本錢,sell下青春啦
咁都叫唔正
比你地屌咪又係狗衝

你咪屌囉 反正俾錢就可以屌佢
笑到仆街 樓主話拎左部電話去整個陣隻臭雞係咁彈部電話又話得32gb係咁話唔想要又鬧樓主冇誠意比返佢

睇到樓主狗衝去日本個下同埋臭雞話自己係藥房叫樓主come個下我真係大笑左出黎 咁撚有骨氣自己比錢呀笨

公屋出身真係有陣公屋除 睇相入面d妝同打扮就睇得出
邊撚到靚得腳係可取
anyway真係好想知父母點教女 識到男朋友會同老母講我識左男朋友啦 好有錢又對我好
真係唔怪得人睇唔起公屋出身d女 下下都要家用 冇錢比就分手
仲打正旗號話自己唔睇樣 樣唔重要緊係唔重要啦 有錢有車先係最重要

強烈要求大家個個月推返佢比人起底個post上黎 依d臭雞要推到個個都知佢幾仆街 個西可能有std 反正臭雞都唔介意自己比人起底架啦 咁撚想上位咪助佢一把 難為rubbish幾擔心係咁否認 仲為左隻臭雞鬧巴絲 又話自己冇去東京 最後仆住去幫隻雞埋單呀
Rubbishptgf 女朋友已被起底 有更多資料請爆料

https://lihkg.com/thread/335177/page/1?ref=android

多謝 美極代言人 懶人包:
rubbishptgf對一個ptgf沉左船 佢地兩個拍拖
Rubbish成日做柴可夫 買禮物畀佢帶佢去旅行 條女仲要求佢個個月畀錢自己洗 唔係就做返ptgf
成日無理取鬧發脾氣 反口覆舌 成日嗌分手當rubbish係狗咁撚 仲疑似派帽 但次次嗌完交同佢同rubbish講句好愛佢唔想分手 rubbish就做返狗
Rubbish篇故寫到條女幾衰幾衰,話條女係ex,但而家又同條女去東京
一班巴絲睇到嬲起到條女出嚟,佢就話起錯人 又話人低質只重視邊個係雞
笑到仆街 樓主話拎左部電話去整個陣隻臭雞係咁彈部電話又話得32gb係咁話唔想要又鬧樓主冇誠意比返佢

睇到樓主狗衝去日本個下同埋臭雞話自己係藥房叫樓主come個下我真係大笑左出黎 咁撚有骨氣自己比錢呀笨

邊撚到靚得腳係可取
anyway真係好想知父母點教女 識到男朋友會同老母講我識左男朋友啦 好有錢又對我好
仲打正旗號話自己唔睇樣 樣唔重要緊係唔重要啦 有錢有車先係最重要

強烈要求大家個個月推返佢比人起底個post上黎 依d臭雞要推到個個都知佢幾仆街 個西可能有std 反正臭雞都唔介意自己比人起底架啦 咁撚想上位咪助佢一把 難為rubbish幾擔心係咁否認 仲為左隻臭雞鬧巴絲 又話自己冇去東京 最後仆住去幫隻雞埋單呀

換部256gb比佢先有誠意
條女張相間屋係樓主屋企?

邊撚到靚得腳係可取

佢心諗:你班毒撚咪慢慢推囉
多得你地 我ig followers已經上到3000幾
因為呢次旅行,令本身已經放底左既我又再沉返落去。又或者可能係我從來都冇真正放底過。其實要放底一個曾經咁愛既人,又邊會咁易。我知道往後既日子都會好難過,我亦清楚,一個月既時間未必可以令我放底芷純,但至少我都應該好好整理下自己既思緒。

好多人失戀都會搵唔同既人去傾訴,但係其實無論你同幾多人傾,對方講左幾多安慰你既說話都好,最後都係要靠你自己去睇通。諗返起我第一次失戀既時候都係靠自己一個人去捱過。以前我可以一個人係外國住,一個人去旅行,我相信我而家一樣可以。

諗返起芷純去完東京返黎就叫我唔好再煩佢,心入面越諗越嬲。我真係唔明點解我之前問佢又唔去,到到過左機票既日期先黎搵返我話去。ok fine,佢想去我即刻同佢去,但係換黎就咁既結果?

忽然間我覺得我好對唔住曾經勸過我既朋友,特別係比我block左既jenny。雖然我覺得send完個故比佢睇,佢一定會好憎我,不過我諗我都應該同佢講聲對唔住。

我:「我返左香港啦。」

Jenny:「你做咩block左我丫。。。」

我:「Sorry丫,果時我諗住試多次,點知原來結果唔係咁。」

我將我係東京既經歷講晒比佢知。

Jenny:「唉,其實我一早已經叫你唔好去架啦,你又唔聽。」

我:「唔試過我點會死心,而家諗返當然會覺得on9,不過比我揀多次我都係會去。」

Jenny:「唔好咁傻啦你。」

我:「你睇完個故而家應該好憎我啦。」

Jenny:「冇憎你喎,點解要憎你。」

我:「我叫過咁多雞仲同你講話冇叫過雞,仲有段咁柒既往事。」

Jenny:「呢d都係你既過去,你唔講總有你既原因,我真係冇嬲你。要嬲都係嬲你block我多d囉。」

我:「sorry丫,以後唔會架啦。」

Jenny:「咁你請返我睇戲啦。」

我:「好丫。」

諗返起芷純係東京果時同我講過,佢同佢ex差唔多兩年都冇鬧過交。佢話雖然相處得好舒服,不過佢話同一個唔會同你鬧交既人就好似同一個無感情既人一齊咁。其實好多鬧交,都係因為著緊。見到jenny既成熟,唔知點解覺得有種距離感,反而令我好掛住芷純果種唔成熟。

「我懷念的是爭吵以後 還是想要愛你的衝動」
https://www.youtube.com/watch?v=3Xj6QoLmoF0

自從同芷純散左之後,一直都唔敢再去戲院。呢日我約左jenny去左數碼港睇蜘蛛俠。其實我對Jenny一d感覺都冇,因為我仲未放底到芷純,同佢出街我總會諗起以前既點滴,又或者佢根本唔係我鍾意果種女仔。今次出黎,只係內心覺得欠左佢,想請佢食個飯補賞返我對佢既大話。

唔知係咪因為坐係身邊既人唔同左,我成程都睇得唔係好投入,好想快d走。其實套戲本身就悶悶地,不過戲入面Ironman同蜘蛛俠既一句對白就令我好深刻。

「If you're nothing without this suit, then you shouldn't have it.」

我曾經同芷純講過,冇左佢我咩都唔係。如果我冇左佢就咩都唔係既話,我諗我根唔值得佢或者任何人鍾意。係識佢之前我本身就冇佢係我身邊。或者係因為同佢一齊之後,為左就佢,我慢慢冇左自己當初令芷純鍾意我既野。雖然好老土,但係要人地愛你,你先要學識愛自己。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞