ptgf 賤男週記 (完結篇)

709 回覆
132 Like 64 Dislike
你而家完全放低未?
未既 我希望你快d放低
佢搵你 你都唔好再理佢
快d搵到個正常女仔拍拖
其實你真係唔差
睇到執褲果度真係好虐心,當局者迷,明明除左毒條件根本唔差,但就比條囡撚狗咁撚。

諗返以前我都係咁,明明錯既係對方,都會因為唔想失去而認錯,冇左自我。希望爸打呢篇文係因為回復左自由而做既記錄,搵到一個適合你既女朋友
如果芷純依家話想同翻你一齊 你會唔會應承?

我覺得垃圾不會了
有米又唱歌好聽 唔洗驚冇女啦
有本錢就揀翻啲好女仔
唔好再揀隻雞 想同佢過人世

我覺得垃圾不會了

雖然篇文話放低咗,不過我覺得rubbish都重好鐘意佢
不過條女都未玩夠又硬頸,應該唔會翻轉頭

我都覺 同埋我覺得某程度rubbish 覺得自己鬧/ 打芷純都有錯,所以先會話不如前事不計重新黎過。芷純咁絕真係要357年比人玩過傷心過先會明白rubbish 既好,但係如果芷純真係咁好彩之後所有男朋友都咁愛佢對佢千依百順,佢呢一世都唔會明,活係自己個世界!將來既事都冇人知,rubbish 應該諗下如果要同佢一齊返都應該要等佢諗通左成熟啲先,而唔係依家
終於。。睇到結局

好揪心
睇左好多日終於睇完 樓主既經歷 我14 歲果陣同個14 歲既女仔拍拖 情況一樣 差在佢唔係做雞 一樣咁唔成熟 唔識拍拖
不過 我想講既野係
你去到最後都冇代入到芷純點諗野 仲有佢果套係乜野 佢覺得自己冇錯 因為
你只要俾錢佢 好多好多錢 你就係好人 其他野係重要 但都及唔上錢 完!
再次多謝一路以黎追故同留言既朋友

大家都好關心你 再講多兩句
而家放低未

大家都好關心你 再講多兩句
而家放低未

好明顯未

點解 我地會估得咁中
你果段時間真係同左佢去日本
又真係佢比人起岩底

不過要講既係
佢真係愛過你 去日本 佢真係想留左回憶比你

點解 我地會估得咁中
又真係佢比人起岩底

不過要講既係

去日本係想留回憶?想去旅行買野咋

睇你點睇啦
呢個女仔 把口好硬

我覺得垃圾不會了

雖然篇文話放低咗,不過我覺得rubbish都重好鐘意佢
不過條女都未玩夠又硬頸,應該唔會翻轉頭

我都覺 同埋我覺得某程度rubbish 覺得自己鬧/ 打芷純都有錯,所以先會話不如前事不計重新黎過。芷純咁絕真係要357年比人玩過傷心過先會明白rubbish 既好,但係如果芷純真係咁好彩之後所有男朋友都咁愛佢對佢千依百順,佢呢一世都唔會明,活係自己個世界!將來既事都冇人知,rubbish 應該諗下如果要同佢一齊返都應該要等佢諗通左成熟啲先,而唔係依家

其實都幾sad, 大家經過磨擦成熟咗之後係對下一個好而唔係繼續相愛 現實都係好少情侶雙方都會堅持到最後
睇得出垃圾巴只係口講放低心未放低
終於完了
一路睇一路聽個POST既歌
特別有FEEL
希望RUBBISH巴真係收手

點解 我地會估得咁中
又真係佢比人起岩底

不過要講既係

去日本係想留回憶?想去旅行買野咋

睇你點睇啦
呢個女仔 把口好硬

不過都係散左仲要個男人出機票酒店比錢佢買野囉
講到尾咪又係八達通西

點解 我地會估得咁中
又真係佢比人起岩底

不過要講既係

唔好咁痴線啦
睇到一半,好似我同我ex
Diu你好撚型棍
睇到你寫個封信喊咗
女仔真係要大個咗先會識諗
不過學rubbish咁講,到佢成熟識諗嘅時候佢已經對緊下一個好而唔係對你
timing真係令好多相愛嘅戀人唔可以開花結果
不過我覺得真係有緣嘅就算過咗幾多年都可以係翻埋一齊
加油 哩個故真係好正,唔應該得咁少人睇
終於追完個故,無言感激,想點首歌俾Rubbishptgf:
https://youtu.be/xbLiGK2Zjjk
終於由爛尾個位追返去完場
芷純幾衰其他巴打都講過曬唔重覆啦
一路都幾代入 可能因為自己都少少類似經歷

去完東京打後個part rubbish同身邊人對話中feel到有改善 終於有唔同嘅想法

睇完我舒服咗 因為啲對話好似同時開解緊我咁

希望rubbish係放低ex上繼續努力 其實好多人都經歷過 最緊要過咗去唔好望返轉頭啦

最後又一週年快樂做乜尻 醒下啦屌
前日search ptgf咁岩搵到個故就一路追唔停 感受好深
一直我都覺得叫雞d人好衰
但睇完個故真係改觀
估唔到好似rubbish巴打咁嘅叫雞老手都會對一個女仔咁認真咁好
相反有幾多平時唔叫雞所謂嘅好男仔就成日出去偷食
可能真係玩過嘅人先識珍惜一段感情
睇得出rubbish巴打內疚係因為打過芷純
不過我想講我係女人我都想車佢幾巴
你揀d歌全部都好到位 聽住睇睇到喊
希望芷純有一日會睇到你嘅好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞