ptgf 賤男週記 (完結篇)

709 回覆
132 Like 64 Dislike
rubbish係咪唔會再出現
睇哂之後我走去睇番ex既相

睇完覺得兩個人走到最後真係好難 咩承諾去到最後都係廢話

睇完覺得兩個人走到最後真係好難 咩承諾去到最後都係廢話

夜麻麻睇個故又掛住我ex
全世界嘅女人都係比足錢就𨳒得。唔比你𨳒係因為未比夠。
(Rubbishptgf 賤男週記後續)臭雞christy分手後繼續做雞接客 (多圖)

https://lihkg.com/thread/402439/page/1?ref=android
https://www.instagram.com/p/BZG4mMfg9DB/?taken-by=rubbishptgf_

Rubbishptgf巴打係咪返來呀 可否重新post《Hong Kong Ptgf Bible》
你條女係雞黎呀 8000蚊 過夜呀
樓主好廢好垃圾
咁都可以死狗咁搵返人
人地都叫你收皮啦
仲話當老朋友咁去旅行
你人生垃圾到要理條女做寄托?
你咁無尊嚴
條女係你面前邊比sp當狗屌邊鬧你狗
睇死你都會知錯
你無老豆老母 你狗都不如
我未睇哂個po,不過見到巴打既幾篇文我都覺得有種好悲既感覺

巴士唔好諗得錢咁重要喇!
有錢並唔係一個負累黎架,人地因為你有錢埋你身唔等於你有錢係負累,實在好多人只係會因為你係你而同你做朋友或者愛上你。你會遇到呢d人架巴!
留明
樓主。。。你好肥好柒。。。為隻雞做情聖,你真係蠢到冇人有

有冇計過自己食第幾圍呀
屌那星,睇到我好想兜巴星你

“佢放任狗公對佢既追求“、
“說好的愛情潔癖但同ex仲有來往“、
“同你分開仲同你去旅行“、
“add晒d唔識既人做朋友“、
“同只係留意個post會令佢多幾多個followers“、
“分左手去唔成日本仲答應d同學幫佢地買野“

睇得出佢18歲女好缺乏愛、好想得到關注
衰d講就係鍾意收兵
樓主醒下啦,同你去旅行都係求張日本相放ig喳

如果女主角你仲睇緊呢個post
同人拍拖,雙方係平等,冇話男一定要養女
希望你有骨氣d
想人睇得起你就自己出去揾份正經parttime
搵唔到咁多就自己慳d,唔使靠男人
至於收兵等唔等於偷食,個準則係應該由你另一半定
再者,你講出口既諾言你做到先好講
誠信要建立係要時間,但破壞只係一瞬間
好似識樓豬真人 住香港大球場附近 以前喺英國讀 屋企人做生意㗎嘛
估唔到你咁撚蠢 我又睇唔出呢d mk妹有咩咁吸引
咁嘅樣都出唔到大場面 畀幾千屌玩當過癮咪算
先不論真假, 真心好睇
睇完
一句講哂 樓主好唔成熟 呢d女咪同佢拍下拖 晚晚中出佢咪算囉 唔好咁認真
衰就衰不在 對呢d MK妹有愛情幻想
雞黎架咋
條撚屌吸收完呢次拍拖經驗又去同第二個傻仔拍
嘩 追左幾日 終於一口氣睇哂
點解咁都可以忍受到
都唔知話你蠢好定話你叻好
講真 下個會更好 慢慢放低啦
睇完
一句講哂 樓主好唔成熟 呢d女咪同佢拍下拖 晚晚中出佢咪算囉 唔好咁認真
衰就衰不在 對呢d MK妹有愛情幻想
雞黎架咋
條撚屌吸收完呢次拍拖經驗又去同第二個傻仔拍

女豬腳 https://lihkg.com/thread/402439/page/31?ref=ios&action=1
(Rubbishptgf 賤男週記後續)臭雞christy分手後繼續做雞接客 (多圖)
https://lihkg.com/thread/402439/page/1?ref=web
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞