ptgf 賤男週記 (完結篇)

709 回覆
132 Like 64 Dislike
(Rubbishptgf 賤男週記後續)臭雞christy分手後繼續做雞接客 (多圖)
https://lihkg.com/thread/402439/page/1?ref=web

(Rubbishptgf 賤男週記後續)臭雞christy分手後繼續做雞接客 (多圖)
https://lihkg.com/thread/402439/page/1?ref=web

星期日上鏗鏘集個男人係咪rubbish?

似係

似係

dm 問過佢佢話唔係
樓主情傷好返之後 我可唔可以溝你
樓主情傷好返之後 我可唔可以溝你

我都想溝rubbish, 可惜唔夠靚女
而家都唔可以同樓主咁玩法啦,個市場唔同曬
而家都唔可以同樓主咁玩法啦,個市場唔同曬
佢話佢有愛情潔癖唔鍾意keep同記ex但之前又串你話個ex好過你好多

條女搬龍門搬到痴線話唔會keep ex d野, 但係佢ex送果隻介子就keep, 因為夠貴

仲話自己唔貪錢
睇返rubbish又有錢又高大,已經係人生贏家都要比女玩,仲話自己冇咩自信,其實我地呢d基層係咪自殺得
睇返rubbish又有錢又高大,已經係人生贏家都要比女玩,仲話自己冇咩自信,其實我地呢d基層係咪自殺得

樣衰呢,打曬折先有咁嘅事
女人最鍾意mean女人,雖然阿女主角都好賤格,下下㩒住樓主嚟撚化佢,不過佢都唔算好貪錢,真係好貪果啲臭雞會死忍爛忍咁扮温柔刮你啲錢出嚟,刮到真係無先現形然後走人。但樓主真係好撚煩,煩到條女就算有jetso有水cap都唔想忍你,未刮到水就反哂面。前面講你去玩女幾好睇,節奏明快,後面純愛煩到

唔好話條女臭唔臭雞,你男人老狗做到成隻閪咁,最後有啲心情對白真係飛住睇,頂唔順你咁煩。你以後拍拖唔好係咁樣,會令人好辛苦,大男人定義唔係你咁樣解釋。你有度叫人落車呀,喝9佢,你話分手,諗住有驚喜,點知無幾句又話好番,睇到人勁唔耐煩。女人真係賤㗎,覺得食住你就成日用分手威脅你,因為佢一啲都唔在乎,佢知你實會跪低,你連男人尊嚴都無人,你叫佢點當你係一個男人。條女就佢有佢找尋佢既人生,底又比人起哂,咪再回頭。而你呢就係唔好再28歲男人重係度喊苦喊忽,sell自己情深款款,無女人鍾意㗎,加上你又唔係靚仔就更加行唔通!!都係建立自己事業啦.....重掛住溝𡃁妹

好多時剃其頭者,人亦剃其頭。 呢四個英文字你玩人,佢亦玩番你。
用左兩晚睇晒兩個post
好希望芷純仲會留意到呢個留言
因為好想同你講。。。

屌你老母收撚皮啦!
就係你呢啲死臭雞搞到連登仔日日話港女貪錢呢樣嗰樣
你老味18歲憑咩拎名牌?
仲大大聲話自己讀緊書冇時間返part-time所以問男朋友拎錢就好正常?
屌你老母18歲到底要用幾多錢?
你講到你阿爸阿媽其實最尾都係好錫你好保護你
我就唔信平時返學嘅飯錢車錢佢地一蚊都唔俾你
大佬你要儲錢咪響呢啲方面落手囉
儲起啲車錢行路返學囉,食飯咪食少啲唔好用盡佢囉,人一餐半餐唔食唔會死架喎
講乜撚話男朋友唔俾錢,你就出嚟做
當自己係乜嘢啊?你以為自己依家18歲大把青春,好撚靚,好多人包呀?
過多幾年人老珠黃嘅時候我睇你點算
講到自己幾有原則拍拖…你收皮啦!你根本就唔知咩叫拍拖
兩個人就算拍緊拖都好,所有野對你好唔係老馮架!乜撚都就晒你唔會話你嗰啲叫兵
又或者你去搵嗰啲半身不遂但係好有錢嘅孤獨富豪啦
其實大家都係女人我真係好憎人鬧人死臭雞
但我真係忍唔住鬧你 仆你個街死臭雞!

利申:屋邨窮撚,日日番學番part time 自食其力
Push
我真係理解唔到點解會有人鍾意mk妹
18歲就話未定性 廿八歲搞成咁又成熟得去邊
Push
條女應該係精神分裂
Push
愈怕失去, 愈難擁有
睇完好有感觸
希望樓主你真係放低
岩岩先睇曬
仲有無女主角既相?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞