買電視機 / 換電視機 集中討論區 (147)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
問左人未?價錢牌一向都係假
同埋12xxx係連soundbar
9xxx冇bar
原來係咁,我趕時間望一望個價就走咗
S95B 個架係av life 先送?
定hd life outlet 都會送
大鋪先送

細鋪冇贈品
大鋪會送架, 細鋪乜都唔送, 而且信用卡收手續費, 送貨亦要加錢
咁好似大舖抵 d
出去買架都平d
仲要包送貨
所以我一向最推薦AVlife
AV life 好似冇信用卡優惠咁
唔知 red 有冇
65吋已經OK, 你想大可以75吋

AVlife問折實價
Sony XR-65X90K 行貨
$129XX
1. 120hz 廣色域 VA LCD PANEL, 對比度高(30000:1), 黑位相對黑, 可視角普通
2. 直下式LED背光系統, 60個分區控制LED光暗, 改善黑位同對比度
3. 有Dolby Vision, Dolby Atmos
4. 有AirPlay 2, HomeKit, Chromecast
5. GOOGLE TV 系統
6. 有eARC, 可以傳送高清無損音訊去SOUNDBAR
7. Cognitive Processor XR™ 影像處理器
8. HDMI 2.1x2, 支援4K120, VRR, ALLM, HDMI 2.0x2
9. 光度高達1000nits
10. 日本製
11. 支援ACOUSTIC CENTER SYNC
55吋,機身闊124cm左右
想買S95B 55吋 price.com啲舖可以做到九千幾蚊? 係行貨嗎
應該係假價
剛check 9990是行貨, 淨機
大鋪買先有贈品,所以帳面貴D
想請教下各位,小弟想買部新電視
而家諗緊50定55吋好
如果LG OLED, 各位而家有無咩型號性價比高抵玩?
小弟呢方面真係唔熟
算得上抵玩既得返48C2 行貨同埋55C2水貨
55C2行貨已經棄療讓路比C3
sony Samsung 清貨仲積極
如果Sony呢Ching?諗諗吓,好似Sony好啲
呢個budget 呢個距離, 不如買55OLED仲好
sony 係55次旗艦呢一級畫質唔算好突出, 但勝在保養好而且最平
55A80K 9780-9980,送固定架/500卷
我買果間生命無野送 定係9780就無野送 9980有野送?
9780/9980應該都有固定架/500卷?
間間都有可能唔同, 我都唔太清楚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞