美劇集中討論區(73) Barry Final | Succession Final | The Other Two

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
應該未死架嘛,可能暈左冇死
個市長同副警長好似真心信出去就死所以要著保護衫, 但同時間假如真係套保護衫先係毒死佢地既原因, 即係話佢地口中既"they" 就係個主謀定還是最尾有twist其實外面真係世界末日左, 見到綠草如茵既畫面都係假, 好值得期待
但係仲睇到佢老婆係訓左係出面兩年?
如果出面真係世界末日左,成件事就好膠
個市長都真心好似覺得一出去就會死咁,可能佢都唔知140年前既事,又或者佢只係一個傀儡
佢老婆話左見到綠色一片先會去clean, 咁出面應該係綠色
可能係假既,如果外面世界可以由綠變灰,整個假人應該唔難
睇個時有少少似睇緊進擊的巨人
城內既人賭警長出到去會唔會抹塵先怪, 好似呢個動作極之重要, 但如果出面係綠草如茵, 又點會多塵到世界末日咁定其實係出面既人有份困住呢堆人仲要整個法典控制生育
最搞笑係咁多年黎出去cleaning既人
去到警長呢次先試下除頭盔
如果次次見到死既人都係full gear
出到去幾大都除左套gear先啦橫死掂死
love and death有冇人有睇
佢以前玩到e家wo
冇參與過公司事務
覺得唔會係tom
shiv同tom好似嘈緊第2次
上集扑完野以為補返個關係
點知shiv都係掛住上位失去左tom
家人唔愛佢
老豆ignore咗佢成世
老母比人捉咗入青山
仲得到咗唔需要愛嘅超能力
佢抵能死
唔識吸取教訓

利申:team shiv
e家先知佢老母有精神病
由頭都尾都冇聽過佢老母既事
今季roman 講d唔講d
利申:team roman kendall

roman本身好幫老豆手
kendall s01e01老豆話比間公司佢然後反口
2個都值得做ceo

只係shiv都應該有份
Roman呢兩集一上位就太傻閪
本身都撐撐哋佢但真係搞不撚掂

亂鳩炒電影公司都算,連Gerri都炒
佢完全唔知自己喺道做緊乜
新官上任3把火
想問tom greg係watstar

kendall roman shiv 老臣子係atn?

我對於勢力有d混亂
倒轉,Tom greg 係ATN; 其他人係waystar, waystar own ATN
ok
其實s2已經有講connor老母有精神病
first fucking pancake嗰個scene,好輕輕就帶過
S3都好似有滲吓,不過miss咗就係miss咗
所以重睇/睇reddit好有用
其實諗起以前係電視睇過既一套戲, 有個人由細到大都係個電視台搭出黎既世界生活, 佢以為呢個就係全世界, 點知有一日佢撐船去到個佈景邊邊, 先發現個真相呢套劇入面既人百九幾年都比人灌注左同一個故事, 就係唔出得去, 但事實上佢地係隨時都可以自己開門出去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞