美劇集中討論區(73) Barry Final | Succession Final | The Other Two

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
如果佢死我接受唔到
希望佢好似s1e6咁絕望之後又一條好漢

講左咁多年既waiter事件伏線
終於最尾用得著
佢地兩個心底都唔甘心呢個位幾好因為冇可能咁順攤
只係得ken仲係覺得坐定粒六係rightful king
greg條仆街 日後圍matsson爐圍得掂 分分鐘連tom個位都吞埋

s1 roman
Mattson聽到shiv知自己冇ceo做嗰下panic到第一次見佢咁騰雞

呢個位又幾好笑,佢又真係好驚單deal搞唔掂
佢果下吶喊ebba!!!!!!!!!!!!!! 笑到gapgap聲
Succession又完Barry又完Ted Lasso又完
人生忽然好空虛
總統都唔知做唔做到
不過咁快反口又柒
天台欄杆太高
Showtime 姐係又要老翻
仆街 shvi
succ finale 愈諗愈扣分

如果話佢係season finale都仲ok
但依家咁樣完法同前幾季季尾分別不大
個墓咩事
個墓咩事
你想點完?
佢淨係同connor 講佢買左個墓
唔同
今次真係完
佢哋身份上同地位上真係同Wayster已經無晒關係

除咗Shiv
咪佢買咗個墓
上一集有講
下一個succession級會係邊套
每集太多野記
記唔哂
就係哩個位好bug
總統0預兆反口 幫個冇俾過著數嘅瑞典佬都唔幫自己嘅造王者?咁冇誠信?咁早兩集嘅選戰係為咗咩而拍
編劇為咗快快手做死Kendall 夾硬沒收佢張底牌令我睇得好唔自在
Roman offer咗個good deal
Shiv再offer一個better deal
(US CEO啱佢政治口味)
結果都係ATN係親Mencken

選戰就係帶去美國CEO呢樣嘢
如果DEM贏根本唔需要美國CEO
到今集Tom就係nothing
真係冇點見過showtime劇香港邊個台有得睇
呢套班底世界級
新post名係咪唔應該放the idol
佢個結局好make sense 但亦都好obvious
但係又諗唔到其他比佢更好嘅結局

如果唔係最尾成2/3都仲係想你以為可能仲有機唔係咁完喎!我可能會無咁失落嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞