美劇集中討論區(73) Barry Final | Succession Final | The Other Two

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
Sally 點養一家三口的
終於夠膽入來 啱啱先得閒睇埋集succ
----

真係得依套野可以睇到我keep住笑到gap gap聲
so far今集抽水笑位同嚴肅話題好似balance得好過上一季

條仔笑死我 method acting
咁遲先睇係咪掛住玩zelda
succession近呢幾集咁關鍵唔敢咁晏睇

啲對白劇情好抵死由其是提返現時啲hollywood野果陣
好似當時係你推介呢套劇先會開黎睇
今季好多guest star
其實係method acting到真心一齊咗定係點分唔到

佢個小鳥依人bf mode好正
條眉
食花生/又要屌又要睇/guilty pressure系列
總結吓s4 succession

今集Yellowjackets有重大突破
young ver呢班可能係史上最冷血既同學
抽完張牌下一秒可以即刻變大逃殺一齊追
大家零猶疑識左咁耐
成班餓到痴晒線
Connor Win
俾供屍野困身 明明前排都無咁多野煩
阻住我追劇同玩zelda
this fucking industy

第四集
癡鬼線
mrs.davis 完得幾好
最後風車果幕
今集CLS講咗2季嘅fucked up shit 終於有野睇
圍爐目擊殺人已經夠變態
刀手shauna自己個B死咗竟然可以繼續落手殺人
Travis救到一個救唔到另一個
終於明點解中女NAT咁撚sad
咁樣抽卡大逃殺真係仲變態過smoked Jackie
仲要一路跑一路叫
講感情嘅生存遊戲最易出事
Javi竟然S2就講哂仲以為要拖到下一季
估唔到中女ver仲要繼續咁玩係咪要死哂為止

我估
Netflix 套 The Night Agent 都ok,renew 左season 2,節奏快,不過主角無乜表情。好睇過Rabbit Hole
原來日漫都係同父異母
ending唔通會相認
今集幅畫連帶airbnb女主人個故事都幾感人
餐廳uncle咁撚癲
唔接手本guide鬧走人
我想cmaille贏
山下智久個樣又悶又唔開胃
你返睇日漫? 我懷疑我都冇睇晒

應該會相認掛,但又好似唔夠時間,會唔會有S2?
梗係啦,本guide 搵咁多錢,露出真面目
係,佢又真係木口木面,對住條女都冇表情

今集講酒個part幾好,不過太短
我都岩岩睇完呢套,節奏幾快同埋難得女主唔係智障花瓶,renew左就好
冇睇呀,睇咗維基個簡介咋
邊有咁多時間睇
日漫唔知咩位完,所以真係唔知有冇s2
雖然見親啲comment都話好睇
但實際我又唔覺好多人睇
食屎啦uncle
初頭又講到同Alexandre好好朋友
但睇下集info會唔會另有內情

佢知道真相前後表情都冇分別 dklm
係咪人設要佢面癱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞