美劇集中討論區(73) Barry Final | Succession Final | The Other Two

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
好似個人冇咗purpose咁
呢段應該係寫佢情緒太失落要出去博比人打啫
始終佢係唯一一個童年比Logan打開嘅仔
佢係要咁樣先拎得到啲感覺
所以佢平時成日專登講啲核突野
等人鞭自己先平衡到心理
其實唔明點解廢成咁都生存到
sam levinson: i think we’re about to have the biggest show of the summer
原本amy seimetz做導演應該好地地
sam levinson接手就上哂賊船
依家靠jennie死忠同hater煲爆套劇食花生等睇到時收視係幾多

https://twitter.com/PopCrave/status/1661049498972438538
一開始扮豬做下把位
用tom情報寄生做牆頭草一路越痴越多人
越痴就越高

不過佢話哂有身份起跑線都贏過好多人
單野仲未有突破
應該2024開始見到劇荒?
Amy Seimetz 真心慘
爛到咁 睇trailer覺得同euphoria s2冇分別
咁神?
Remember Me 結局
似mv
但仲要係瘋狂focus lily rose depp身體既mv
越黎越覺得佢慘唔知會唔會露埋點
雖然套劇係佢自願拍
但開拍果陣都唔關levinson事
黑歷史片段拍完以後冇哂面見人
差唔多成套劇拍哂都迫走佢
個個都睇佢唔起
所以對佢戒心低
搞到佢成日都搵位攝到

但條友都好撚陰濕
https://twitter.com/agustinavids/status/1659605015458197504?s=46&t=5HJWT8lYECJP_4wRdfWOGA

今集SILO 節奏好似慢左d,臨尾Sam 俾人打黑到睇唔到
主角plot armor大撚哂
其實睇抽牌果陣都心諗 邊個2打6會死
中女ver果班唔洗懶緊張

之前misty勸佢唔好死果part好好笑
少少開始鐘意睇callie唔好死住
shauna老公/女都危危地 係時候比d刺激shauna
succession x barry連住追好有精神壓力
相對YJ即刻變左輕鬆劇
下個禮拜解脫
之後6月會搵返啲代替品好多劇出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞