美劇集中討論區(73) Barry Final | Succession Final | The Other Two

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
幾認同 bb同bcs 都係分part1 2完得好好
不過其實同老豆鬥氣條橋都玩咗3季
S3其實都少少跌watt 係最尾3個聯手加Tom做反骨仔先叫回勇
如果s4尾Logan先死 咁s4可能又千篇一律
今次last season出盡力拍到集集咁好睇 真係無得挑剔
只希望有個完滿嘅ending
同埋其實頭三季講曬三兄妹每人一季focus 已經夠
同意,再拍多啲可能都係loop
不過Brian Cox比想像中少,就算死後都係乜flashback
其實繼續loop都唔差既 成日鬥氣好喜劇feel (特別係Conner同Greg)
只不過無咗Logan之後
成套劇終於到題講succession繼承人就緊湊好多
可能如你所講,唔想質素跌watt, 再loop未必做
始祖Logan 真係瓜先有succession
想睇啲警類/醫類/偵探類
Line of duty / Happy valley / CB strike
如果你唔介意British accent
the idol 史上最低分?
香港係咪無地方睇 Yellowjackets?
似係
係 笑撚到肚痛 d comments 好正
黎梗有咩新劇推薦 太耐冇入黎love and death 都未睇(掛著追freenbecky)
Alone in the dark remake有冇人會玩
用左Jodie個樣+聲整個character
https://jodie-comer.org/?p=760
我淨係覺得Alex好仆街
上集仲俾幅畫故事感動到
今集原來後生又同日本妹飲
唔同人有唔同解讀/故事 本來冇問題
但將個女同affair拉埋一齊嚟講就大仆街
(認真咗

issei做本guide
camille win everyone happy
唔知Thomas最後點揀
好耐冇見
原來love and death同舊年Hulu套 Candy係同一單案
不過Elizabeth靚啲我睇咗一集
見人話ep4開始好睇
遲下得閒追返

係喎,上次澳門你成唔成功?
Logan 嘅死looming over 成季係一個好重要嘅元素
Alex 梗係仆街啦。

個uncle 都係仆街

Thomas 今集冇乜野睇

兩兄妹會點相認呢
yellowjackets season final

Hulu套candy冇睇
L&D拿拿聲睇左先

澳門大成功
之前5/1仲抽中左去埋廣州簽名會 好可愛呀佢地
收到風佢地黎梗7月尾會黎香港搞fanmeet(暫時未官宣日子) 好忙呀
我Lunch得1h15min
skip lunch都睇唔完Succession
但S3係屬於Tom
呢套嘢不嬲冇flashback
有就唔係succession
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞