美劇集中討論區(73) Barry Final | Succession Final | The Other Two

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
回歸
想當初入坑就係佢拍ep1拍得好
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1660785179877855233
最好唔識
直接做Mattson傀儡
https://twitter.com/glazedaries/status/1660031792731115520

shauna明明身為打到lottie仆街既罪魁禍首
都唔洗大懲罰公平咩
如果唔係佢發癲就唔洗無啦啦抽咭
都係coach ben最chill珍惜生命遠離癲婆
睇到依家其實ok鐘意lottie
同埋唔想van死啱啱先出場冇耐又做得咁好
個個都咁關鍵feel想像唔到無啦啦死一個
好似下集shauna屋企人都會去哂個camp
會唔會個女死
改個咁嘅濕鳩名
屌 好似拆自己招牌咁
roman呢幾集坐過山車
living+驚死最後冇上台
大選日得戚到爆
今集又收皮

shiv話收到最後個集劇本先知season finale
究竟劇情會有幾爆
公廁名
連自己個台最值錢個名都唔要
on99冇哂氣勢
繼續睇全世界都係嗌返hbo max
今個禮拜有套apple小品新劇新出幾高分
Kendall型到
佢終於講嘢唔再柒下柒下啲自信番哂嚟
greg條撚屌真係好撚厚面皮
千祈唔好係佢上位
去到最尾都係Kendall最岩做CEO
Roman太脆弱好似今集咁會無啦啦崩潰
Shiv就以為自己好醒點知每一步都行錯
3個Widow坐埋一齊
呢幕睇到我wtf
但Marcia 突然對Kerry 咁nice 接受唔到
如果個deal 做到,似係唔會俾佢3個做CEO
會唔會Mencken 最終做唔到president, 又俾Ken 搞掂返

另Roman 會唔會出事呢
感覺ken啲business sense係最好
但衰優柔寡斷舉旗不定
佢同shiv其實可以互補
前傳睇Logan Gerri Karl Frank 呢啲點玩
Mattson 就係想搵個乜都唔識
而家Tom好有事業心
所以Greg唔係冇可能
我覺得會還原season 1
Ken 做ceo
Shiv 從政
Roman 乜都冇
我覺得Living+係幾致命傷
S4離婚+大肚之後Shiv weak咗好多
但美國CEO呢步棋靚喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞