美劇集中討論區(73) Barry Final | Succession Final | The Other Two

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
唔睇返討論都唔知用返s3 scene把聲
應該係上集餐廳條友真係黎報仇 吹雞揸車撞佢間屋?
但可能佢果刻腦海畫面同s3個殺人回憶重疊咗
講起white lotus咁啱見到lucia J圖
https://twitter.com/fiImgal/status/1658523433066430470
浮誇式演技
btw等phoebe新劇等到2046都未有
big swiss pwb新劇出現先
有時又會其實想呢兩套分開播
btw之後會唔會睇the idol?
識貨
尋晚先睇完 呢下真係真係好型
今集真係唔係好明shiv點解要扮打俾nate
WWDITS
之前聽佢訪問話好認真去downton abbey audition
但啲producer話佢太funny唔啱個角色
我宜家有啲明白
佢個樣都應該啱拍古裝
但真係睇佢講野就似會有笑位又形住佢會望鏡頭
上面揸車佢膊頭同手chok得好勁
完全想像到未加cg前佢對住塊布懶肉緊咁扮揸車個樣

最尾個句我都有諗過
上一秒:
下一秒:
浮誇式演技
btw等phoebe新劇等到2046都未有
big swisspwb新劇出現先
搞笑犯罪故事
骨灰嬸 as rose roy
好似話佢地就黎開始拍S6
估唔到可以拍咁多季好波
最鐘意睇kendall保護shiv/roman好man
但同個女講i love you都要隔空講直接叫佢聽電話都唔叫

主要係蠢囉
同埋maybe唯一解釋係佢真係好唔想個gojo deal fail
驚一提起 nate果邊真係有興趣
唔記得劇情
bill hader痴線佬
判斷唔到部車係真定幻覺
Tom食完白粉話人unhinged
應該會睇嘅
湊下熱鬧
phoebe瞓喺度都有錢收
我諗佢真係唔急
https://twitter.com/hollywoodhandle/status/1645398290257571840?s=46&t=EaXYP3VO-WlHK70NtFChCQ
佛系等佢新作
我估big Swiss先啩

係喎唔記得佢仲有套羅拉
係有料就快啲寫套新劇出黎

jodie下個project應該開始拍big swiss喇掛
barry
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞