美劇集中討論區(73) Barry Final | Succession Final | The Other Two

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
Method acting
唔計daddy approval咁broad嘅睇法
shiv轉軑個point應該係睇到Kendall擺對腳上logan張枱嗰吓
繼而唔妥Kendall跟手送個位俾Stewy
純喺生意上角度睇,條友咁嘅態度/咁L樣做嘢,點解我(shiv)要同呢個人合作落去?
然後再望返Shiv同Roman喺沙灘(murder him)嘅對話
一睇ken坐logan位果陣shiv個表情轉變就知
同埋偏偏投票次序shiv係最後張vote
仲唔令佢終極動搖咩個決定性
再加上女人都係跟返個老公
事實都證明Ken係養唔熟
一朝得志
玩多幾年都隨時踢走佢兩兄妹

唔比佢上都好合理
ken話自己係eldest BOY而唔係SON
呢個位先係最
加上Kendall 早幾日已經撚過佢一次
如果投暗票
記到咁多LOL

我成日翻睇THE CHUCK
其實點解frank明知會俾人cut都投yes
佢唔係話佢主席所以唔投咩?
同埋佢同Karl 都係等退休
賣咗佢就有肥雞餐
暗票Roman都投yes
整體
大部分時間最無知最睇唔起人係佢
跟住最仆街(call election)都係佢
除咗Greg,最唔鍾意Roman
咁老實講,都睇咗四季
其實所有對話都無意義,所有人都講緊大話嘅…
賣個靚價Cash out啦
仲同你做咩

succession今次應該可以橫掃Emmy,唯二對手係the last of us同better call saul
Karl: You're a clumsy interloper and no one trusts you. The only guy pulling for you is dead, and now you're just married to the ex-boss' daughter, and she doesn't even like you. And you are fair and squarely fucked.

*Tom the CEO
*Karl out

Greg: Maybe I have to be his number 2?
Frank: Nice try...kid

*Greg the number 2
*Frank out
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞