美劇集中討論區(73) Barry Final | Succession Final | The Other Two

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
ep6個mission一開始睇到人好期待變左heist片
apple tv套silo有冇人睇個設定好有趣
今日有套FX新劇不過review麻麻
https://twitter.com/DiscussingFilm/status/1646575044104007680

係咪錯覺FX比起以前個勢近年好似弱咗
少咗好多劇出咁相比全盛期果陣又少咗劇跑出
fargo同OA班底果套又仲未播
明明想當年同HBO有得揮除左HBO就係最愛呢個台
成套劇都好值得重睇
太多經典momentS1中段開始集集都好撚精彩
the idol暫時劇情就唔敢講
但啲歌真係幾有期待
https://twitter.com/PopBase/status/1656247487856877568
呢集好似睇緊BCS gene咁
Sally 扮另一個人過生活
又係餐廳打工
limited series可能冇s2?
https://twitter.com/variety/status/1656015177488437248?s=46&t=EaXYP3VO-WlHK70NtFChCQ

好期待得返2集會點發展
睇訪問話ending會滿意
Bill都話BCS inspired佢timeskip
都幾parallel
但你有冇留意kendall爆完india number之後ebba當場個反應
比我感覺可能係ebba啱啱背後過完matsson一棟
條氣順左先同佢fd返啲
照佢地描述佢地平時關係都係咁上下 一個願打一個願捱咁
同埋冇kendall佢地在場果d場合
ebba都係對matsson好唔順超

比你咁講一講
可能又真係matsson開頭做個勢
充大頭鬼開始唔掂撐唔到幾耐
所以想拿拿臨close deal
here
呢度都幾多人開咗
差d唔記得左呢個台
Peacock好似仲多聲勢過佢
比hulu陰乾哂好慘
本身明明係質素保證台
雖然仲有the bear wwdits reservation dogs呢堆頂住
但新劇唔多 以前出親套套都高質咁滯
突然諗起今年都已經差唔多過左一半
但一套FX劇都未睇過好癲

peacock呢期真係跑出poker face之餘mrs davis又有驚喜
搞到會捕住佢下套劇係咩
之後應該輪到6月8呢套
https://twitter.com/FilmUpdates/status/1653537040225701888
wtf原來得8集
仲以為有10集
limited series雖然都覺得未必有s2
一方面信得過damon lindelof會埋到尾
但同時又覺得個故事啱啱先準備入戲肉去冒險
仲有好多野可以講 / 未講
ep1好睇
漫畫人物設定都係一樣架?
唔想search完劇透自己
funeral睇到sad
漫畫好似唔係咁架喎?不過真係太耐之前唔記得了

用筷子
即係呢個po都多人睇緊?
Only murders in the building neighbourhood version…?
又係喎
the other two今日又有新ep
ep2好正GQ cops笑到gapgap聲
好想知個頭盔係咪有毒氣所以啲人先死
如果係既話都幾仆街
個警長同個老婆咁就死左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞