美劇集中討論區(73) Barry Final | Succession Final | The Other Two

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
其實都幾諷刺?
民主國家拍套劇講民主都係一個鬧劇?

因為呢集勾起左美國人之前選總統ptsd
所以睇討論po會見到佢地話睇到好不安唔舒服
Bush vs Gore果屆都係
Ptsd咁serious...
我都睇緊外國嘅comment
佢哋話一直發生緊咩今集嘅情節
佢唔記得自己早幾集都係咁樣同Matsson講野
大家攬炒,Kendall爆Roman send dick pic俾Gerri
connor收皮果刻willa好賢內助feel
輸咗都好幸福呀佢地
係咪要迫死佢先安樂final都要仆次大街柒到完場
https://twitter.com/shoujoism/status/1657932411043450880
如果shiv轉數有咁快點解可以零準備咁比人踢爆
低估greg都算喇 ...平時當佢廢物冇放在眼內
但扮打電話+之後一連串反應
未計之前仲要tom插一刀咁傷扣左佢好多血
咁多時間講發電機唔知有冇咩伏線
其實係小說改編定點
第1次見佢咁驚訝
有唔撚係掛既表情
有無人追緊the marvelous mrs maisel 得返兩集好唔捨得
我知依到好多都係team shiv
但我一直都睇死shiv
Logan由頭到尾都無心放shiv入公司,就睇得出佢覺得Shiv無料
寧願放佢係政治圈游走,都唔俾佢入公司
Logan真心勁
所以都係睇Ken 高一線
wasabi + 檸檬水
唔係喎,之前Knedall做啲on9野,佢都係有依啲「係咪真係要咁做啊?!」既表情
仲有Living+個集,Kendall口快快就咁叫佢J
關係真好
同埋女人不嬲先天劣勢 一大肚就冇得玩
Shiv 係自己on99,幫matsson 幫上腦
Tom 都唔想show 佢

全集最好笑
Frank 話 Conner was running for president?
frank串佢啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞