美劇集中討論區(73) Barry Final | Succession Final | The Other Two

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
我諗除咗同willa結婚同大選問老豆拎錢之外
其實Connor都冇野要Logan煩輕鬆好多

3兄妹死症冇得改
今集見shiv又跳嚟跳去都覺得重施故技
所以套劇喺最高峰完都係好事
冇記錯其實個deal仲係50 50?
ken轉場玩pierce算啦(然後自己對仔女繼承
2大media都有份
正面啲 人生贏家

佢應該成世都記住logan將佢個名畫咗一半
i'm the eldest son呢句如果唔係擺係呢集講應該好好笑
Succession 應該係我睇過最完美嘅series
由writting、演員啲演技、台詞、拍攝手法,再到道具都無可挑剔
好唔捨得,希望有生之年可以再睇到咁高質素嘅電視劇
洗唔洗咁對Kendall………
They are not serious people
但佢自己都想cash out
實際上唔存在敗
覺得你講得好好
得佢知,又可以評價個墓係good deal
不過某程度上都可以係因為Connor最無用
佢視自己仔女係佢皇位競爭者

雖然係可以咁講
但最終都係一句not serious people就搞惦
因為佢cannot stomach Kendall being CEO

The baby lady is always a loser
我有個問題
Karolina咪叫Shiv炒Hugo既,而Tom做左CEO之後第一件事就搵Karolina
Shiv同Tom可能有deal到
Luka個演員有類似講唔係真
係佢需要一隻hardworking的狗
試下tom可以有幾忠誠/鍾意錢同權力
Btw其實我憎roman多過shiv好多

唔擺老豆款都係一樣
Roman已經講咗比你知
無論如何係點都唔會接受到Kendall上位
唔係邊個做權力頂峰問題
而係呢個位其實等於daddy approval
點都唔會接受到係人哋上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞