美劇集中討論區(73) Barry Final | Succession Final | The Other Two

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
專登拎杯比nate飲
好多foreshadowing
不過好多以前種落既伏線應該唔夠時間再搬出黎
依家過得最幸福果個係connor
Love & Death 是咪垃圾到無人睇
睇咗一集 覺得一般
好似有絲打話幾平鋪直敍下
暫時都OK,但唔知d歷史野有冇咁多野講同夠唔夠吸引,SILO 入面又好似無乜嘢搞,除咗地底
gchi ben行先
應該之後都唔會再食人

係喎 冬天喎
不過都下季先開始cult啦
唔係點拖咁長
9本書
outies出面鬧交同加人工
innies繼續寫劇

太耐唔播真係驚唔記得劇情
唔係黎緊先開始食多啲人咩
快d變身啦如果young ver正式入cult timeline應該幾壯觀
完全痴線
https://twitter.com/butchrqueen/status/1653903820856995841
果然睇完之後舒服好多
沙灘解話個度好正
佢把聲咁樣講成集有少少眼瞓
開YouTube片俾個仔睇cls
Sally is playing a role
Mrs. Daivs EP 5&6 真係好正
成個劇情扭得好好,EP 6埋尾突然緊張左好多!
唔覺意睇返roman睇火箭爆炸
reddit屌mattson fraud
我都幾唔同意
我都覺得係玩緊shiv and bros, 其一佢同kendall鬧交前, 佢係後面同ebba超friendly
其二成日話佢要make it happen fast
Roman係山先講過you killed pop, you dragged the whole thing for six months, you drained the life out of him
唔通india係logan死後先發生? 佢真係要咁quick就一早同logan close咗deal啦
成集好似同佢地一齊圍爐聽咁
living+有冇得上
好諷刺由發明星夢去到每日人生要做住戲過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞