美劇集中討論區(73) Barry Final | Succession Final | The Other Two

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
BCS
roman s1e1個出場世界級賤格
之後s1e6又係隔住個mon都想打爆佢
不過最清楚自己係地底泥又係佢死淨把口
但election果次 如果唔係shiv柒咗
kendall嬲得濟即刻整個fuck you比shiv
未必call得成
後傳生多幾個再loop succession2.0
唔同類別都有高質劇model answer
通常有堆自己最愛既神劇係重睇極都唔厭
終於睇埋Barry
Fuchs果度睇到想喊
諗落stewie臨走前叫shiv同sandy Sandi傾兩句
但佢地照投yes
我諗shiv已經知係6:6,見到kendall棟腳就動搖,無搵Sandi
單手接
Twin Peaks
死撚硬到時有s3又要睇返呢季recap
成季都好拖
基本上得抽卡大逃殺叫好睇
終於係佢哋口中嘅fucked up shit
其他只係一集半集少少驚喜
最好笑係睇完2季都未有人總結到套劇係supernatural定班人自己嘅心魔
lottie真係唔知做乜覺得佢最冤枉
淨係9up hear from wilderness
中女嘅佢以為自己好shit
turn out係大家又殺咗2個人同埋屍
然後死咗個同學又覺得解決咗問題
Shiv好腫
真係好明顯懷孕緊
呢幕最後拍,所以明顯好多
好彩仲有個B
我就唔信Shiv生得嗰時Ken同Roman唔會探佢
雖然要見到新CEO篤眼篤鼻
上集Ken 同Rava 嗌交後面已經有Megan同Avatar poster 所以應該年頭年尾嘅事
咁三兄妹依家除左對方之外都冇人冇物(除左錢)

如果Ken仲在生

有個take Jeremy Strong 真係想跳過個欄杆,但比Colin個演員阻止左
學術討論
接第2-3塊之間果下反應同塊包冇爛到
其實唔易
twin peaks唔敢一黎就推介唔係入門級
要睇下平時睇開咩先敢講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞