銀河守護隊3 Guardians of the Galaxy Vol. 3 劇透討論區2

1001 回覆
93 Like 6 Dislike
喺MCU咁多年
對佢唯一有深刻印象嘅畫面係打鳩star lord
女主靚女?
Karen Gillan, Zoe Saldana都唔靚?
超人都會老,係老得比較慢
Superman 一定要set後生咩?dcu batman都中年啦
Henry好多人中意喎你睇下佢依家個身型
再講ben Affleck 拍bvs果陣都唔係後生 個身型一樣靚
唔反對多人中意
但個brand搞到咁垃圾
唔革新再繼續都冇意思

點解唔試吓期待之後
真係再出垃圾再慢慢屌都未遲啦
因為佢唔用henry撚左佢一獲
咁Legacy講佢初出道set咗做後生咁咪後生囉
個問題就係有Henry 唔用 要set做後生+中年batman
不過佢係ceo 佢中意點就點 又吹佢唔漲既
講到尾個原因又咪係咁
鳩噏下:可能係心理問題。佢自大,覺得自己「完美」,不屑去整容去改變自己,但同時具內心深處係自卑嘅,覺得自己都好撚樣衰,所以好大個面具咁呃住自己/人。(同時佢呢種自卑又自大嘅性格令佢想做所謂嘅完美世界)
最尾彩蛋報紙寫咩?睇唔切
rocket臨醒個時夢見lylla番黎話見到天空
忍唔字喊左
我後面都有紙巾聲 但我死都唔拎紙巾 唔想比人知我喊
點解一定要用Henry 先?
明明係the rock 撚佢都唔知點解會變成James Gunn 撚佢
Amy
想問下金色梁榮忠除非識飛仲有啲咩超能力?
好似好撚廢咁
Captain Marvel咁喎

唔廢掛,人地啱啱出世未識分對錯同唔識分寸姐

屌你金色梁榮忠
遲下final康應該會最少集齊哂一直所有mcu有過既科技
應該係開始鋪排
有可能係康之後大boss
二刷完
第一次睇已經覺得counter earth氣氛好吊詭
後知後覺,原來啲細節位係仿效北韓/獨裁國家
如果仲係用Kang嘅話
似少年hero多啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞