銀河守護隊3 Guardians of the Galaxy Vol. 3 劇透討論區2

1001 回覆
93 Like 6 Dislike
Drax一開始話低能先跳舞
但去到後到為左氹班蕉蕉小朋友, 諗都唔諗就跳舞忍佢地笑

Nebula講得好岩, 佢唔係destroyer, 佢係daddy
今次既gamora真係有陌生既感覺
唔知演員演得好定劇本功勞
真係好明starlord心情
我唔知有無理解錯
至高進化有份創造亞當?
咁亞當咁屈機既能力都要有掛
或者唔會得控制重力咁少技能
感覺太容易KO個boss
睇預告 條女好似低能咁
另外嗰件就黑人 本身cap m人氣又唔高
趕客組合
題外話:
開播前播美人魚個TRAILER, 畫面幾靚, 但直視唔到個主角...
Ms marvel 定位就係複仇者嘅迷妹
Nebula今集型到仆街
加好多分
唔止phrase5
我覺得成個MCU都崩崩地
太刻意帶細佬角色+黑人+女權
每個角色都未儲夠人氣就出下一部
而且門檻越黎越高,要追埋劇先明成個故

尚氣 驚奇 黑豹 真係好麻麻
奇異博士 蟻俠 又做柒左

淨返美隊 蜘蛛俠有興趣
未出既就神奇四俠 黑騎士
我既劃分都一樣, 蜘蛛俠因為獨立去左自己既故事有救
雷神仲有得救
跳舞果part似少林足球
做咩今集Star Lord唔戴面罩同噴射鞋,搞到最後差d死

睇果陣我R曬頭佢既面罩同噴射鞋呢?
認真 當初END GAME後俾雷神暫時入隊有咩推動劇情既作用?
睇完呢套同雷神4都好似無相關劇情,又唔係有個BOSS要佢地一齊打
題外話:有無人覺得ADMA 好似某個香港藝員....
蜘蛛俠如果醒醒定定
成熟兼行返街頭英雄路線
再同前兩代+卡通+venom連動應該唔錯
期待黑貓

至於雷神
佢唔係突然轉做搞笑定位,真係搞唔掂
故事情節、魅力都好一般
甚至loki爬佢頭
能力亦都太屈機,應該會nerf
亞當佢有份整
但研發新物種既能力同佢自身應該冇關
我覺得佢個角色等於人類研發AI,但人既能力依世都唔會超越到AI
所以我見佢抱Peter入房等佢休息果個樣
唔知幾驚寫佢對Peter有野
有沒人覺得入面啲動物人有一種周星馳 西遊記既感覺
james gunn走埋p5應該套套都係垃圾
唔算入隊掛
跟埋去都只係因為冇定去
個彩虹橋話飛走就走

呢班守護隊都係, 當時去地球綁架人咪又係話去就去
下兩套
mcu個邊有消息
迴聲提前播, 仲要主角有埋超能力
睇下係咪玩爛佢0.2了
之前又話傳迴聲會hold起
不過想睇佢點同Matt 溝通
睇完IMAX想再睇多次 4DX值唔值得睇
加個輪椅奇俠同唐超人就完成關愛者聯盟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞