銀河守護隊3 Guardians of the Galaxy Vol. 3 劇透討論區2

1001 回覆
93 Like 6 Dislike
但其實對佢個反地球都無咩幫助
根本世上就唔會有完美
Doctor who
不嬲D反派諗野係咁on9
中二病
Rocket 講得好啱
"He just hated things the way they are..."
starlord係外太空會唔會記得spiderman
戲內角度:隻船就爆,留佢喺度等死就算
戲外角度:留返條尾
保留到自己風格,唔錯成班人既adventure 好好睇
唔洗夾硬拉落mcu主線boss到
之前P4咁柒都係因為放晒d budget落D+到,搞到電影為出而出咁,特效又差,D+夾硬出又搞到d故事鳩流流
幾套故事真係得loki同埋vision依兩套好睇d,比盡加埋鷹眼係合家歡,之後果d真係mama
笑撚左
你唔好問下哈利波特第4集係獨立內容定延續前傳
今隻D歌都頭2集咁sharp 最尾都要致敬
今隻D歌都冇2集咁sharp 最尾都要致敬
講啫
Yondu同佢
真係無得唔信
P5換返比Kevin Feige揸旗真係正常返
我覺得StarLord似係地球劇情會出現

其他就等佢拍宇宙為主嘅先有機會
Eternals2,Nova之類

史太龍係咪有配音?點解口齒清晰咗咁多
就算唔講殺唔殺到康
前面到底做緊乜撚野
舊黃蜂女浪費左一個幾鐘係度講經 重要個世界完全唔吸引你重要係咁講
跟住現任果個提都唔提下 個女係家人 條女就唔撚係家人?
ms marvel 同 she 哭直頭挑戰緊fans底線咁
跟住重要有班係度死頂話其實唔差 d人盲反
仲要佢哋啲身世好似
可能假地球得假美國
雖然都係好多人
因為AVG3之後 佢地一齊生活左5年?
係幾感人但rocket咁問係因為身後個board show nebula打電話黎
有冇第4集
片尾個𡃁妹咩能力?
一開波已經on9
個女同個老公問舊黃蜂女量子領域有咩咁恐佈
佢就懶神秘咁答啲唔答啲
以為有咩難言之隱 但其實係冇
唔會啦
新自殺特工同Peacemaker都好多fans
佢interview啲英式口音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞