銀河守護隊3 Guardians of the Galaxy Vol. 3 劇透討論區2

1001 回覆
93 Like 6 Dislike

Someday I'm going to make great machines that fly, and me and my friends are going to go flying together into the forever and beautiful sky.
Endgame Gamora冇乜對白,同埋佢又群埋Ravagers班人
經期隊長同adam邊個好撞d
佢長期比thanos錫住,天之驕女,身在福中咩都唔志在,無咩嘢爭,
所以有種從容不迫既感覺係度
Nebula就想得到thanos既關注,
但thanos唔撚理佢,所以成日想贏Gamora搏表現,所以先咁躁底
Gamora係次次都贏Nebula所以Thanos先咁錫佢
Vol.2 Nebula先講過次次要贏嗰個係Gamora
雷4入面既gotg真係唔識欣賞,
雷神endgame結尾搶船控制權我自己都麻麻地
gotg一落到其他人手好易走樣,變咗剩係強調玩膠嗰面
嗰陣endgame thor 加入 gotg ,根哥即刻屌晒鬼,因為佢vol 3份劇本本身都冇 thor,gamora 仲要死埋
勁得意
可能太耐唔記得咗,咁要番睇吓
Russian accent好正
本身James Gunn有諗過vol.2就殺咗Gamora, 之後用Yondu頂咗
仲有樣嘢我覺得根講得啱,
star lord再膠都唔會好似avg3咁累事敗家法
雷神4佢哋都係客串吓啫
都冇乜嘢要去欣賞嘅
就係仔女做柒野先會激到父母扎扎跳
依家仲要打孖上
到底DC狗有幾on9先唔肯接受斬舊cast
依家又唔係佢玩爛DC,又唔係佢拖時間玩垃圾

成班廢佬咁剩係識留戀舊嘢
送爛迎新,認真再開始過有咩問題
我覺得占根咁先係正常,
係m記出現之後電影先變到咁唔正常,
勁多無靈魂角色,一套又一套係咁拍,配樂,對白,劇情,
打鬥全部都悶到仆街
starlord其實冇累事
呢條線係Dr Strange簡,就一定係啱

可能其他千幾萬個未來starlord冇發脾氣先輸
本身寫埋一齊應該唔諗住客串咁簡單
女權天下無敵
adam定ikaris

《星際異攻隊 3》結局插曲〈Dog Days Are Over〉超催淚!原唱看完電影的當下也哭爆

《星際異攻隊 3》片尾危機解除後,眾人跟著芙蘿倫絲機進份子(Florence + The Machine)樂團的〈Dog Days Are Over〉旋律開心跳舞慶祝,無疑是本集最具情緒感染力的高潮戲之一,而深受這場戲感動的不只是觀眾,也包括芙蘿倫絲機進份子的主唱 Florence Welch。

Welch 昨天在 TikTok 貼出了她觀賞這場戲時激動落淚的側拍影片,並寫道:

「這部電影讓我從頭哭到尾,但當星際異攻隊的成員們隨著〈Dog Days Are Over〉的旋律起舞的時候,我徹底潰堤了。謝謝粉絲們對這場戲的熱愛,我心中那位癡迷超級英雄的小女孩,簡直不敢相信這一切居然發生了。」

https://youtube.com/shorts/xxsQReyvXHw?feature=share
主要係亨利人品性格演技都好,新生代又真係好難搵到邊個比亨利合適

好似wolverine 唔係hugh jackman
Iron man唔係RDJ咁
搵唔到人頂亨利
之前仲想拍黑人超人
好彩無成事
應該咁講享利超咁大獲主因都係權鬥
一來the rock 越權搞享利超回歸
二來James 一上任都無點想留佢做返
本身享利做出來型像好加上大家都知佢俾華納同DC搞到無哂演出超人機會
自然發唔少火落去James 度
佢講comrade嗰下笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞