銀河守護隊3 Guardians of the Galaxy Vol. 3 劇透討論區2

1001 回覆
93 Like 6 Dislike
漫畫Adam 仲屈機,都一樣係比班科學家整出嚟
至高進化作為科學家,整到野出嚟,又唔代表佢好抽嘅,淨係恰自己啲手下,Rocket 仲醒過佢。
串佢整烏托邦,整到啲人販毒,真係笑到仆街,連佢自己都駁唔到
I love u guys
完全無留意
無架,純粹兩邊人而家都係係宇宙到行俠仗義
本身又識,佢哋兩邊相遇應該係最合理同最有睇頭
用咗9年咁多句I am groot joke 去buildup最後呢句台詞

真係
唔雷就唔係gotg啦
其實唔係真係咁好,只係cast太勁劇情都好鳩吓
NoWayHome多人盲反
幾勁反正都會nerf漫畫至高進化都好撚勁
老老實實 第四階段最好係洛基 但電視劇無得比 雷神4同依套硬係要塞小朋友 過火左
Thor搶Fo
就好似到宜家我都係最鍾意Infinity war 嘅Doctor Strange
笑死 勁唚氣
No way home唔係情懷真係好麻麻
點解麻麻?
連登風向咪盲反緊NWH
講親啲論點都on99
永恆族作為mcu最左膠之作反而係phase 4入面比較好睇既一套
唔係淨係連登

台仔 reddit都有人講
呢套
因為消失嗰五年得返rocket同nebula 喺度 佢地感情應該係最好

Rocket一醒嘅第一句 冇記錯應該係問nebula喺邊
而nebula一得知rocket冇事 就第一個喊出聲
認同,明明永痕族咁好睇,打鬥場次多,同埋特效感做到好似神打神咁,相反thor4 入面d 神打戲做唔到呢種感覺,純粹係有雷電能力既人去打boss
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞