銀河守護隊3 Guardians of the Galaxy Vol. 3 劇透討論區2

1001 回覆
93 Like 6 Dislike
係 例如ultron
啱啱二刷imax版,睇到rocket話痛果下眼濕濕,然後到lyla中鎗即頭feel到個肚抽住,加埋rocket慘叫同背景音樂忍唔到d眼水
下一幕仲要Floor同teeth都死埋
應該因為木頭擋咗訊號?
仲要幾高下 好似188
有啲似林二汶
IMDB話佢191,CLS
同thor一樣高,重要高撚過drax同quill
睇返IMDb 原來係鷹眼老婆個演員配
但佢企埋去佢老母隔離好似矮少少 佢老母191
同佢老母一樣咁高
咁又唔可以咁講
部Zune同star lord條命一樣咁重要
想問點解gamora 會出現番
endgame 4
第二個平行時空嘅gamora 黎 佢跟第二個時空嘅thanos 一齊過左黎
最後peter 比左部zune rocket
上面紙仔寫住
我返去執部zune 因為你
而家借比你,返黎之後攞返。
(內容好似大概係咁,唔太記得)

準備第3次睇4DX
Groot而家生性返啦仲識得渣飛船
係喎,求其播兩段,講吓佢做啲衰嘢
Thor一條友就反轉佢架金字塔啦
唔怕喇佢翻到地球用apple music點只300首歌

不過對peter真係好重要,vol 2打ego都係嬲佢打爛佢部walkman,vol 1逃獄又係要攞埋walkman

腦補希望peter去地球會諗方法比啲歌佢地聽
成個腦域都鍾意聽歌
呢套好睇程度比得上美隊3
特別係度rocket班家人,睇到喊
望到最高進化套甲,有無人覺得同kang果套功能好似
呢套仲好睇過內戰
有血有淚,而且對人物刻劃真係夠深夠感人
連d出場少既配角都有亮眼表現
美隊3有咁好睇咩
我buy內戰多d
鍾意能力平較平衡
呢套係唔錯,但其實勁多位係無稽地僥幸
由俾人襲擊到最尾吹雞都冇連人地個巢都都滅埋其實係勁唔合理
美隊2, 3 仲有thor 3 都應該係MCU top
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞