銀河守護隊3 Guardians of the Galaxy Vol. 3 劇透討論區2

1001 回覆
93 Like 6 Dislike
同埋係全片都 imax full screen
佢今集都自抽為左條女差啲搞死左半個宇宙啲人
X men買番版權點都會出啩我估
大隻左同星爵一樣
咪出左,死埋啦
摩咗幾年,分分鐘收皮
個段真係明玩嘢,專登整死之前既x men重要角色

因為雷神 「入隊」與其話係推動後續劇情
不如話係Avengers 3+4畀雷神嘅一個結局
由宣布會有Thor 4同GtoG 3
已經預係期間限定
唔係呀,曾經比人架空咗
https://youtu.be/I2X4oBmb9YE
有好多人唔係跟得好貼
仲睇到有好多人屌緊以前上嗰幾套有幾爛
今套唔入去睇
演得好好,
聽到rocket 把聲爭啲喊出黎果下,真係演到自然流露咁,喺咁多特技化妝層層包裹下都睇到演技,
睇到我都眼濕濕

另外drax 扮馬嬲果幕又係正,演員,導演,拍攝,配樂都啱啱好,呢啲橋段好易睇到人勁尷尬同感覺老土,
但拍出黎好舒服,
連班細路都做得好
點可以無假中國,有地球就有中國架啦,想辱華咩
假中國人都係一班蟲樣, 真蝗蟲
同ironman都孤男寡女過係太空船上,唔知有冇扑野,又諗返起網上段惡搞片
搵Waititi好難跟1,2風格
同埋當年1同2嘅風評其實唔好
難得3轉型有好效果
4行返搞笑係必然
問題係Waititi攞唔番第3集個平衡
我自己本身中意1,2
反而唔識欣賞第3集
蘿蔔青菜
但當年大氣候係覺得雷神個角色同故事好悶
你可以話係1,2兩個導演捉唔啱用神
但Marvel就揀咗發揮Chris Hemsworth幽默細胞條路
結果而言 Thor 3係好成功嘅翻身作
唔記得有冇交代過有冇造成咩大災難
大範圍海嘯之類

冇嘅其實冇乜影響
嗰個世界啲人已經慣曬啲奇怪事
有幕nebula問drax喺邊叫佢揸架船黎接佢,drax答佢唔得,nebula問why然後望到佢喺度個表情好正
不過呢一邊Nebula嬲真係好正常
都已經咁大危機, 火箭又就黎死, Drax同mantis都要玩任性破壞曬成個計劃
Mantis護住Drax我覺得有少少詭辯
一檸轉面就見到果下笑死
點解既
其實我淨係想睇black knight
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞