銀河守護隊3 Guardians of the Galaxy Vol. 3 劇透討論區2

1001 回覆
93 Like 6 Dislike
Endgame得果咁少時間出
勉強寫到佢跟大隊打thanos 都有賺
佢本身打手底又係thanos 頭幾號打手
出返來又跟左savages 果邊
加上一見Peter又俾佢煩
想佢自己變到好似現代版果個咁
係人都會煩
仲要唔好唔記得呢個佢只係識nebula唔識其他人
佢本身都俾thanos 管住哂
更加唔好話突然間有個三唔識七的男人殺出來話要自己去接受對方做未來男友
搞咁耐實躁底
成隊人全部騎呢怪超冷門角色,拍完第一集無好特別講大家背景已經對佢哋熟晒
全部換晒都冇咁嬲
Amanda Waller呢啲黑婆又有得留低
仲要開套個人劇比佢
Waller佢符合角色wor
認真 依家開始重啟新宇宙,
亨利都40歲 仲可以做多幾多套超人?
細個睇Narnia覺得will poulter好撚小屁孩,又要唔係靚仔
去到maze runner好少少,但個角色都係閪
但依家adam warlock 即刻型好多,重要曬埋肌
真係明點解班演員咁撐James Gunn 係佢先平衡到啲角色有血有肉而唔剩係on99搞笑咁
睇訪問Star lord話之後拍唔拍要睇劇本 應該就係唔妥IW寫到佢變白痴咁 根本唔係James Gunn版本嘅佢
之前Chris Pratt 已經致敬過
今集搭𨋢嗰度都有暗串
點解今集唔出Awesome Mix?啲歌好好聽
dog : pain......

大哥哥
ITunes Store有 Apple Music 無
狗狗:
有咩?我Google都唔見有Vol 3嘅
話佢係end game以黎最出色嘅marvel電影應該冇爭議?
MCU前3
單論一個系列嘅結局黎講,我甚至覺得係最出色嘅marvel 電影

睇完有種好完滿既感覺
我已經唔會再有意欲睇之後既marvel電影
火箭同樹人點識?
佢做amy pond個時都好好戲
個時追Doctor who 真係為咗睇佢
拍銀河耆英?
搵佢包下tony可能唔洗死
聽到火箭把聲果下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞