[boehlyout] 車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
我唔係怪緊佢 he did okay

而係成日將fight, desire, passion, loves the club, he gives his all呢啲catchphrase掛喺口邊好無聊

完全係肉眼可見技術戰術上嘅壓倒性失利,我唔明點解可以講到同有冇心踢好有關係
無佢無人屠到259
牧場出品必屬…
入嚟要學識分反話
Sor 呢度太多迷Todd 迷樸 一時分唔到
有乜無計 自己請撲 講到幾有遠見
撲請完柒就無計
但柒足大半年 自己director都完全無plan要換教練
去到last moment先無鳩啦啦炒
炒完光頭佬唔教好明顯又係無傾過
咁都唔柒?
其實都啱
隊波可以廢到捷占都無成績
皇全隊肚屙
冇啦啦全隊內訌紅哂輸3-0
用撚狗頂住 輸到季尾到預咗
但係撚狗如果仲用甚至重用啲走硬嘅人佢應該死全家
你當練兵就用頭巾佬啦 美狗
尋晚個中場亂到
好掛住佐仔,有個人嗌吓,控制住個中場
毒毒復出又係gag,一正選就對皇馬,跟住休息,跟住再出又直接對皇馬
撚sir好肯用後生🙏🏻
買咩人都冇用啦 依家係邊個著起車狗衫就會有浸柒味 冇得救
屌 俾返光頭星教到季尾算啦
你比佐撚伯用咪又係屎咁
應該話場都冇得落
以前條友雪佐出嬌魔
叫佢做掃蕩,然後掃唔到就話佢廢
新!車!路!士!
每次車路士失分的時候我都會去跑步,因為跑步是能夠把我體內多餘的水分蒸發掉,那樣比較不容易流淚。
一直以為我跟連登車狗不一樣,原來護級的時候,所有人都一樣。
細細個打機會整隊新車路士然後簽晒車本身嘅人
其實佢踢水晶宮嗰陣時嘅水準係咪同而家差唔多?
其實interim manager + 只係教得兩個月都唔會有咩好教練會接受d咁西既條件
之前希蛇肯黎都只係因為同油王fd

主觀願望係
拿蛇突然on market 所以先炒樸
成件炒樸事件都無咁柒
如果最後請安蛇
成班director +美國佬高層死左佢算
佢明顯曲線扮季初呢到某啲人啦
拿鳩皇帝女唔憂嫁咁
除時睇埋psg皇馬有冇offer先算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞