[boehlyout] 車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
如何不愛她
撩牙低估左領隊個重要性 同埋尻買人
迷拿吧 我沒有辦法
話撚左托狗迷英撚黎

揸住呢個陣容可以完季排下半版,歐聯八強出局
根本上至球會老闆 下至球員 都好撚有問題
俾任何一個一線教頭揸住呢個陣 起碼前四+爭冠
每一個方面都錯撚哂
班主on9
總監各自為政
教練on9
球員on9
都係散班算啦
搞到唔知球員係咪都有問題
每個決定都揀左最錯果個,個機率計返仲難過中六合彩
我地同xg差左12球
全英超計得愛把握力係廢過我地
球員點會無問題
當年撚狗用到簡迪比呢到話回塘,50m賣去比PSG
用嬌摩排先過佐狗

前鋒用雲就右路鳩斬,要靠美狗執尾柱。
用豬蛇就玩地面,仲要下下出佢20分鐘
結果歐聯大四喜打腫哂撚狗塊面

所以我真係唔明點解可以有人用佢前4果季黎Prove佢一定好過樸狗
至少睇場面,樸狗最多用簡迪打翼,但都冇玩到一字長蛇鴛鴦陣咁癲

用何蛇個terms,起碼係符合「足球理論」

撚狗已經係超越左足球理論,你睇學界都唔會見到有人咁擺陣,居然係英超呢個五大聯賽見到,真真正正係教練界「靈感男神」
唔鐘意杜
買哂玩具再炒杜
搵個唔識鼓舞士氣嘅中遊教頭想撻返著隊波
一月瘋狂買人搞到隊波成3x人係一隊搞到教頭管唔到
放任教頭試陣無視成績
見更想要嘅教頭available
就未接觸先炒波特
點止人地唔想即時接手
就請件撚黎放棄賽季
單係教頭呢環無一樣野係做得岩
哪個最愛你 請頒個世一給我
鈕係逐點補強,唔會話係咪都買,真係針對到隊波

而家車果堆唔知買黎做咩,又唔係個個叻過自己本身既人
除左Enzo 無邊個係必買 成堆翼
仲要買返黎無乜有用過
中鋒又唔買
撚一時既撚狗同撚一之後既撚狗係兩個人嚟
如果咁講 可以由撚買人個年開始講起 好多都難用/唔岩用
講左幾季已經
本身Expect佢買完梅同頭巾會趕走美隊椰
椰真係趕架
掛住買enzo搞錯文件野姐
佢似我玩fm 搵球探見到有妖人潛力4星以上有理冇理買左先,岩使就自己用唔岩使一定放得出,因為我請高分既球探一定唔會錯

但我見太貴都唔會買,梅迪歷呢種我係會有放過冇殺錯,risk太高,仲要天價

所以Todd仲癲過玩fm
上年我已經話
正常公司,攪收購或consolidation
如果間舊公司根本唔差
出錢嗰間又唔熟個行業
一定唔會咁快炒管理層各樣
一步步慢慢換
相反你一急,又唔熟行情,又冇舊人睇住
一定成班當你水魚叫你做乜做物
好彩就狗屎撞馬棍攪得返掂
唔好彩嘅而家咁一個決定連住一個決定錯落去不停做水魚

所以紐記班油王先係識點run嘢
想fade out啲舊勢力都唔會心急以免亂軍心
第一年唔駛好勁keep 到穩穩定定有進步就已經吸引到人嚟
不過上年咁講就俾班todd哥契仔圍剿
然後下下出大絕話人哋咁有錢又攪開美式運動駛鬼你教佢做嘢
其實鈕除左班主唔同之外有冇特別郁個管理層
想睇拿/安蛇揸住依隊7億大軍點統治英冠
今季每個決定都係見步行步,為左補鑊而做,但每補一次就產生更多問題

買人: 夏窗閪左>冬窗要執屎>教練handle 唔到,又唔迫佢地用新人,幾百m買完又閪埋,唔用又唔借留係到發臭

教練: 太爽手炒杜、請potter>閪大半季先炒>變左另一個極端極其謹慎,連安sir 可以即刻返工都請左撚先慢慢揀,無限interview>安去psg、拿去鍠>得返啲中下游教練揀>又無限loop 返呢季

管理層:
未請之前已經亂做決定>請完又係亂鳩黎,彈弓手、球員私人教練出聲先肯處理傷患問題
+班主請晒育成但又唔想跟佢地揀人方針,又想慢慢黎揀

球員: 季初更衣室唔鐘意比杜鬧>揾個everything 樸鼓勵佢地>成季都無人鬧無火成日輸>揾返個撚sir 日日同佢地做counseling 淨係齋up fight 、confidence,但個降班教練一野打沉晒所有球員

球迷: 炒cech、成季都唔重視legend connection>成日輸波>臨尾學獌揾legend暫代安撫球迷>但又繼續輸波,所有人唔知踢乜>更加得罪球迷,班主比人當面屌返轉頭
講咁多其實一句衰完 美國佬垃撚圾
如發迷對鬧已經肉酸 走入去更衣室屌成個鐘
咁叻自己考個牌去教算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞