[boehlyout] 車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
環境唔同
就係嗰場維拉過咗我地,依家佢地head住車11分
其他隊果陣冇咁勁+肺炎+美狗果陣有70%世三水平,Azp 安 豬爆種

同埋班青訓果陣真係肯幫佢賣命
大家又讓4,咪上到去
真係好多因素

你諗下前幾年SOB教都拎到第二就知,果陣英超真係低潮期

呢個連維拉都可以搵愛蛇,賓同白呢兩隊個老細識玩波,邊有咁易食

坦狗實勁過Sob,但坦都會拎到第二啦
所以下一任領隊其實都只係撥亂反正,真正享受收成嘅係再下一任
Frank Lampard on message to fans over dropping morale:

"I'm not here to do that. What happens on the pitch matters. My words, I don't want to say come and please support us, I know they'll do that. We need to fight. Nothing is on the fans, it's up to us."
「兩個月做Condom抵讚啦」
「兩個月邊會對隊波有咩影響」
「名宿帶起碼有士氣」
「搵佢係為左炒樸,怕樸狗頂到完季會唔炒」

英文差,幫我將呢堆真知灼見翻譯比呢件唔識波既鬼佬聽
話時話fans 面對面屌班主都算少見
摩爹既然係羅馬唔開心
不如翻黎啦
我想要羅馬死敵個教練多D
同埋球迷好似幾like 摩爹
係個班主癲過FSG
其實托狗飛釘狗炒樸都代表佢地知季初請樸係錯,依家請下一個perm嘅教練變咗係一個好重要嘅決定,不容有失,明白要謹慎d,考慮周詳d

但本來二揀一,依家又要個個都見下諗下,可能代表兩人一係揸唔定主意,或者根本兩人意見唔同,跟住又整個撚伯出嚟,未見其利先見其害
所以與其係怪樸達怪林sir, 其實成隊波呢一年呢經比Todd搞散左,就算唔炒杜曹都唔會有前四,甚至呢個環境我請哥狗都係會咪一鳩樣

踢波唔係淨係踢11個人同班教練,背後仲好多人支援,Todd一時炒呢個一時就唔知邊度搵個人返黎唔知做咩職位,隊波根本好難運作

個老細政策朝令夕改,仲要耐唔耐爆d笑話出黎,你係個員工你仲邊有心機,我係對面隊對住車都起曬機啦
咪就係太多director太多意見,根本未有共識,所以就求其搵撚伯頂住當安撫下球迷先,而條粉腸為咗挽救自己執教生涯,佢一定會黎搏一鋪,但係佢到宜家都仲係冇變過真係好得人驚
坦都唔會*
睇到director太多意見我諗起之前Faye tv講f1豐田車隊點解會失敗
買咁多人搞到失平衡
仲要間中換埋教練
又再磨合
與其浪費時間比撚伯教
點解唔早啲請個有料教練早啲上手好過
唔通仲等下季開始前先試,
到時又再慢慢磨合理解戰術理念又諗傾買邊個放棄邊個
遲啦屌你老母
反正你比撚伯教都唔期望學到乜
拿拿聲請個有擔當既教練好過啦
唔好講乜撚嘢教練未有心理準備教,想等下季先嚟
係有心有力有信心就唔撚會咁啦
拿鳩sir呢啲咁得閒都話唔想季尾嚟
差唔多季尾先嚟炒人就預咗咁
仲要車已經排11都升唔返上去
邊個勁嘅教練想自己cv多咗個完季排11嘅record?
而家上手係最啱時機
反正已經有兩條傻鳩展示咗下限
球迷都經歷咗咁多災難場面
仲怕咩輸
破乜撚記錄
正正經經拎嚟練下戰術根本無得輸
車迷都就輸到慣撚晒

我懷疑vegas tao係車區某幾位手足
仲有
「唔炒佢點開始interview 其他人」
「唔炒佢有1%機會贏到歐聯咁仲點炒佢」
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞