[boehlyout] 車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
你有排傻?
紅鍠兩個人
啲迷樸個頭出翻曬黎嘔心到

撚伯係廢但你個樸狗勝率史上最差都可以講到已經教得好好
搞笑都當真
應該穩嘅不過其實今年護級爭得好勁,依家同降班區嘅森林只係差12分。如果餘下賽程淨係贏一場,分分鐘排17完季
支持車仔 長買對家 😎😎😎😎
心理對沖
輸波都有錢落袋
win win
請撚蛇就係為左安撫班球迷,點知比球迷屌返轉頭,車迷有無咁無良心
到佢番黎 前場咪又係天才波
宜家咁多後生係前場佢唔會係岩嘅教練
到時又要賣曬班後生搵啲即食
賣到啲後甜都一樣要食貴價貨 何況唔一定賣得到
不過車迷好多勝利球迷
之前樸蛇唔掂就話要炒佢
而家撚伯唔掂又話要炒撚伯
睇Twitter 而家車迷風向又變左請安蛇

但請一個6年無教球會波既教練=豪賭
賭輸左你班車迷咪又屌
球迷足球永遠最on9
我寧願信下班director
買對家
樸達教到咁差都唔炒?佢再教落去降班架啦. 我宜家睇隊波咁既踢法,下年好大機會降班. 真係要搵d有體系既教練先掂. 宜家成班波散晒咁.
以前球會咪就係比佢地同西女人搞到一潭死水咁先炒晒,宜家改革緊前朝留落黎既蘇州屎,比啲耐性,下季一定贏英超
咪玩啦 唔通下遊個d 會全勝咩
明知 三千分會玩到細查失智 都可以無部署就知撚伯d 戰術有幾高
跑呀! 迫呀!
英撚教練無論個素養係點,最後都係叫d球員跑多d盡力d,而唔係教點跑點走位etc
其實下季單線係一個好好嘅機會去磨合,同埋定好之後2-3季嘅陣容同戰術
雖然Todd 唔care ffp,但我覺得個陣容其實得返幾個位要執,正前 防中 翼
賣哂啲廢人,升啲新仔,再買即食前鋒、一件防中、同埋三千分,夠做

賣咗 細查 古古 馬撚沙 +9+ 切 椰 史達寧 美隊 odoi 羊 盧嬰
Run Forest Run!
帶刀侍衛dna
多點開花
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞