[boehlyout] 車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
有撚講錯咩
請唔到拿安就冇其他正常過樸狗既教練?
真係請唔到/撚要長教你咪番黎binc囉
而家打稻草人bin空氣?
兩個人選,都係有料嘅,一個雖然明知係次選,但充滿誠意做足準備,仲可以即日上工,另一個係首選,但要滑下雪抖下先

等人用之際,正常HR都寧願要個可以即日上工嘅人啦
原來嚟緊對般茅仲有場6分波
唔止車區
其實我睇Twitter d 外國車迷分析睇到覺得佢地有d精神分裂
一方面又話因為今季已經好西,下季唔可以再請錯領隊浪費時間
另一方面又叫球會豪賭請件6年無教過球會波既安蛇
究竟個班友諗定自己想點未?
我當歐聯決賽咁睇
安狗廢極都拎過歐聯西甲六冠,拿鳩教拜狗差少少都叫有德甲,最緊要係帶過大會

呢兩個都有缺點,但我好好奇on market仲有邊個好得過呢兩件。
樸狗係白粉夠有戰術,黎到半年都Apply唔到落隊波,就會因為帶大會同細會係兩樣野。

你請唔到呢兩件,大機會就係去執d教中下遊教得好既教練,咪姐係大機會係第二個樸狗囉

你唔係以為冇歐聯個老細又咁閪,可以挖到邊個教緊大會既教練下話
整埋ppt
一陣係咪要2nd in試教
好似請教畜咁

洗唔洗做埋性罪行查冊
我不嬲支持安蛇
但個兩條紅牛系高層死等拿鳩有咩計

點會冇肥普已經好過樸狗啦
Twitter班傻閪英撚從來都係反向指標來
安sir無做過球會教練成6年係事實,但都係有料嘅,做球員時係萬能老棺,做教練又做過六冠王

拿鳩我唔質疑佢嘅戰術素養,但車班高層好難湊,隨時成為另一個樸
同你一樣
呢個星期仲買埋紐同熱
好想見到戲劇性地請返樸
點解
已經冇所謂 請返摩佬算啦 唔好煩
其實有料既領隊
好似高普、哥狗咁
洗撚自己整ppt
大把球會整ppt 爭住搶人才叫佢黎
以安蛇咁既年紀、經驗、cv 既領隊要自己整ppt 搵工唔多唔少都顯示左d野
干地當年都係意粉轉車狗,同埋其實正正常常開份2.5年約咪得
其實呢家個market請邊個都係豪賭,就算施丹都係
唔賭既得高普同哥狗

但安狗同拿鳩最緊要係教過大會,而且叫做唔差,安狗甚至係成功,呢兩個已經叫穩健投資。

細會打到曉飛轉大會含撚既十隻手指數唔哂,唔係迷樸,但就算當年係xG之鬼要護級果陣D波已經幾好睇。
仲有羅渣椰子AVB ,呢家教PSG個加爾提全部血的教訓。
明明實權係晒傻閪todd 飛釘到,都仲最落力屌班director先係問題阻住請人
拿蛇去熱狗就好笑
好笑
上年七月同我講將會炒杜請樸請林我都會覺得好笑
肥普大大聲reject 左車狗,而且唔係第一次reject,你搵到?咁你不如話挖哥狗啊笨

我夠知前鋒最佳選擇係傾啦,買唔到啊嘛

其他細球會教練+托狗呢個組合隨時咪又係第二個樸狗,仲要機會唔細

安狗有骨氣少少既夏天隨時唔肯黎,姐係得拿鳩,但講緊巴黎皇馬都想換教練
到時睇下搵邊個囉
一黎啦,二黎無乜英超大會請人,三黎信車財力比到佢發展,四都因為可以打鍠,歐聯遇到鍠絕對係生涯挑戰,同西甲平時對壘係唔同lv,有幸殺到鍠、下輪拜/鏝幾近已經贏左歐聯,就算唔得,特別對其他教練黎講,表現好好睇睇都夠你揾下份工,一早講對任何available 既教練黎講都係想黎,所以點都唔會去到咁無選擇要請撚sir
咁老實講
如果拿安唔嚟
而家撚伯講明兩個月就走
下季最多都係請返個冇咁出名
如果唔炒樸,拿安唔嚟
9成樸會教落去
唔好睇少個6年
由干二到而家成個英超既風格、思維、訓練都變左好多
尤其而家球會波既訓練比6年前更加細緻、戰術含量高左好多
仲未計教球會波安蛇除左MSN疤狗
其他成績都好麻麻

安蛇脫左節咁耐
未必一定失敗
但一定係一場豪賭
仲要賭輸可以無下限咁輸個隻

反而拿蛇教賀芬咸、萊比錫、拜狗都可以取得唔同程度既成績
佢下限先唔會太差
肥普返熱
拿->鍠
安->psg

到時睇下佢地仲有咩人好in
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞