[boehlyout] 車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
其實今季我好多球迷都當完咗㗎啦,
英超都上唔到歐洲賽,其實都踢緊風流波。
只不過今日場波,
感覺上Mount同Gallagher 啲逼搶真係去晒,係用心去拍。
但有啲球員,即使你係高位逼搶,都好似力不從心咁。
Smalling, pulisic太單薄,太花巧;
反而mudryk好似上力左啲。
史摩寧去左踢車
平行時空
忽左sterling
場波 得kepa 加子 mudrky enzo係有心踢
90分鐘得一次buildup係有質素
250當佢唔岩位 美隊一向廢
最嬲係felix 都係死扭
第二球就係扭完 james已經搶返
但felix就係到睇波 被人搶左就停係到
打打下成個美隊咁廢 腳腳都要扭兩下
Heart, spirit, pride, hunger, desire, care about the club, play for the badge…

I think this is why we had 3 shots to 20 at one point in the game
其實又唔怪得晒佢,
對波真係冇乜默契,好多時拎咗個波都唔知點做
只可以死推死扭。

其實不如簡單少少,
邊路有速度嘅球員唔缺乏,
Mudryk比到啲走位波,佢都做到下野
但可惜禁區缺乏一個把握力好嘅前鋒
梅毒已經係我地助攻王了

踢左30場助攻王得兩個助攻
加速師林柏特
林伯教波好似打美式足球咁
Btw,卡些度真係勁撚到仆街
足球機佢都教唔掂啦條垃圾

連佩利斯教西布朗我都知佢套戰術係咩
得撚狗我連佢想打咩都唔知

其實都幾明顯,例如佢之前話中場要識後上,要有end product。
但佢淨係識講呢樣,但就冇諗過要點樣set up個戰術去實現到呢樣野。
中鋒使唔使拉後,邊路使唔使前插走half space 拉走個人幫中場攞空間。

都唔係第一次講啦,果陣都有球員講過杜狗present得具體好多,點樣走位,邊個要做咩,而撚狗就講得好空泛,得個概念同目標,但中間要既野就表達唔到

所以佢根本冇戰術,淨係比幾個佢想球員做到既野出黎,但就講唔出點樣可以係場上實行到
之後連教愛狗呢種閪波,都有球員反映同一個問題,證明佢真係好撚廢

呢種垃圾好心就學下加利狗,亨利咁去講下波算啦,出黎教波真係害人

又唔肯擺低身段去做助教學野,最記得之前冇野撈果陣話咩打左去NBA學溝通定乜鳩,都唔肯去做下助教學下人地點教波先,好高騖遠

佢咁聰明去學下野話唔定真係出到師,不過條友以為自己好有料果下大獲
唔駛打咁多字,我用幾個字幫你總結
亂鳩咁踢
即係眼高手低
我諗緊林伯考教練牌個thesis 係講乜9,應該全部都係廢話(如點樣用本地青訓之類)

跟住同導師玩poker (扮輸), 幾百鎊order Chinese Take Away 蛋炒飯+ 咕嚕肉+咖哩汁外賣,再去叫雞+ stripe club直落

之後第二日先戲肉,林伯再為班導師打俾佢哋老婆「解圍」。話大家好辛苦開導佢考牌,因為佢資質低,令導師們忙到不可交差、「做夜咗」

班導師老婆又真係buy :「林伯咁撚柒,我哋班老公又真係要通頂教佢先得嘅…估唔到第二日仲要教到面青口唇白返嚟。啲唇膏印應該都係from Lampard, 答謝我哋老公所以錫埋去….」

唔係講笑,應該真係咁上下,唔中九成都六七成

英格蘭足總亂咁發牌,林伯教波真係仲差過潘文俊、曉明蛇

Frank Lampard has lost 14 of his last 17 matches as a manager

Super Frank Lampard is back. He is truly back

佢就係分分鐘智商太高同普通人溝通唔到
或者佢未必明普通人需要接收咩資訊
佢都睇唔起班球員咁撚廢
其實未必係球員廢
你睇哥狗下邊有好多本身都廢但都調教到
係睇你套戰術同點訓練姐
林狗就長期天才波咩form都冇
咁有撚用咩

你IQ 200但自閉症,叫你教幼稚園1+1=2咪一樣教唔到
所以咪話佢有問題
教咗都幾年
愛記比佢教到降埋班
天才波都好D
我唔信班球員踢天才波會排個鴛鴦陣出黎
車狗全體心臟麻痺
各位車狗早晨
林伯唔知自己想要咩
場場唔同風格
收到風維園黨已經飛晒去倫敦做保鏢
一早講咗。

美國狗肯洗錢,加魔佬,根本最OP
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞