[boehlyout] 車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
上年囉
四殺熱狗,開季屠妓
我覺得現今車個陣容比哥狗摩daddy教都絕對浪費兩位領隊才能同實力
黎緊7場聯賽淨係留力主場踢森林果場算喇,搶3分護級緊要過打甩比
如果隊波黎緊踢阿仙奴曼城都無心踢既話
寧願成隊賣撚哂佢
開季屠阿
已經兩年前
對上一次贏big 6係上年一月贏熱
好似李城奪冠個年咁
阻止到同市死敵捧盃都算係一個成就
如果對阿狗都可以踢到無火成班死左佢算
全盛美隊豬蛇到底有幾勁
帶到撚入前四
美隊第一季踢到7成世三咁
然後就沒有然後了
呢幾年黎唯一一個我覺得可以孭飛嘅球員
咸 猛 美隊 包辦哂入球咁濟,加埋牙朗間唔時後上殺熱

所以我都估唔到撚2會咁難入波
其實買到Kane最好
呢季算唔算反映英國教練同埋英格蘭國家隊失敗嘅原因
對阿飽奴傷出就收左皮
施華表示防守靠追波正傻鳩
隔離eddie howe 贏到開巷
不了,追費蛇好過
琴晚見到+9+啲控波真係想嘔
雖然就話入咗球
但佢失好多球權

猛子同felix琴日入場之後攻勢大返好多
有幾球彈彈波成場最好睇架啦
猛子同kai felix應該好夾

梅好似上緊力
但啲決定唔知想點
有球傳波一腳ban落猛到笑仆街
好消息係
下星期冇英超
大家個weekend可以開心過
傳統英式足球嘅壓迫真係咁,但現代歐陸式無錯都會有人追,但另外兩個係遮線或者去追第二個

呢d咁嘅壓迫,又嘥體能又效能低

事實上英國兒童接觸嘅足球就真係咁,體格同體能係最緊要,個人技術同戰術細緻度唔係重點
有安蛇唔請
請撚伯
拎完歐聯點一潭死水
依2年 最多係柒續約同埋買咗盧sir
仲未計比人制裁係其中一個因素

Todd 狗就真係藥石亂投 先亂鳩高價買人 再亂鳩炒杜 再亂鳩長約請樸狗成個中游團隊
又請一班咩美國系 紅牛系director 又話咩請啲dickhead 撚頭專家
咩都係一時興起就做,完全見步行步無planing 咁
閪女人係閪 但至少同杜 cech 夾到run 得順
其實唔可以怪佢
要怪就怪放佢正選果個

佢既作用應該係65分鐘出黎鳩跑逼下對面,佢波底咩料大家都知架啦冇理由150IQ唔知

其實佢呢種係後備唔會屌鬼,上到場肯搏盡100%既球員對豪門係好重要,因為豪門預左會買人,唔係個個球星肯坐後備
但前提係拎佢黎做後備/打下盃仔
拎佢對中上遊正選對搵佢做箭靶
on9
自己反醒吓好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞