[boehlyout] 車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
有踢上場應該得大火或丁要屌
Frank Lampard on Todd Boehly's interaction with fan in stands:

"Passion goes both ways. We've been fortunate to be very successful in the last 20 years. Passionate owners who have a real vision for the club."

"We're in the early stages of the process. We can all be passionate together."

passion
熱?
唔駛諗實係250,不過都係人之常情
我一直都好好奇呢類爭開冠、踢開體系波嘅成熟產品而家有咩感受
Frank Lampard:

"We had opportunities last week to make the scoreline better, but we could've done a lot of things better. We have to improve tomorrow to have a better chance to turn the game around. I know the players have the capacity to give this a good go."
佢個樣似係因為杜先上車 仲想做必然正選
表現又唔好 又開始老 下年未必有正選 係更衣室又無地位
佢會覺得中伏 球會都會覺得中伏
都係賣啦
黑氣石
咪長駐英國啦
撚sir 比以前係教車仲退步左,淨係識講passion aggressive desire,一係淨係叫人跑多啲,完全唔會觸及戰術層面既野,不過把口明顯係好左,特別刷老細鞋個陣
最後嗰句
一日唔改都唔駛有期望
佢第一年兩次對魔佬都有針對性戰略,成個戰術大師咁。點知最後變咗街場足球咁無戰略可言。
雲柱大哥嗰時都好似咁樣走
激烈的交流
唔係嗌交
之前火兄仲話無不滿
RB系 已經先加500分
本身班主出現得多已經唔係好事,越見越多越無人會卸你,要傳話、比warning揾教練/其他高層就得,其次屌球員個單希望係假,如果係真就更加肉酸,班主同球員玩泥漿摔角,以後只會更多呢啲野
丁都賣
唔到你揀啊
黑記講野都好信
識讀spirit 咪得
安76:條友真係唔識架喎
其實死TB炒左幾多人 有無list
勁後生
其實而家細查都幾唔上唔落 下年賣得就賣撚左佢算啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞