[boehlyout] 車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
車而家啲球員身價係溢價黎
#Lukisback
我俾傻閪todd搞到好辛苦
2022 唔計?杜曹已成condom
Potter 2022仲有個蜜月期頂吓 無咁辛苦
代表比夏撚破歐聯單場、決賽入球紀錄
兩個當代最強前鋒對決
#Chelsea are monitoring Middlesbrough youngster Finley Cartwright.

[via @FabrizioRomano]
夏撚會知道咩先係真正前鋒
Frank Lampard:

"At the minute, it has been mostly conversations and meetings than training pitch stuff. Training pitch stuff was all pretty walkthrough and low level because of the [tiredness] in the legs."

"It's more about speaking to the players individually. When we do get the chance to work... team needs some physical work... that’s important for us because at this level you've to be right on the limit & we're not on the limit right now."
再勁都冇果陣痢狗咁勁啦
預見到未來十年都係鏝玩哂
好彩我哋拎左個r聯
原來有安狗唔請請撚蛇
托哥操作世一
國米真係會比人抄
慘你老母咩
撐鏝拎歐聯? 係咪車迷嚟架你
Potter除左ac米蘭嗰兩場幾時有過蜜月期?
其實點解唔試吓干地

拿蛇驚佢搞唔掂
安歷基又咁耐冇教波

干地就一定屌老細
Rice應該無lu做得咁明顯攞人簽名
根本佢哋一早就揀定咗拿鳩
所以先㨂拿鳩被炒時去炒樸sir
點知拿鳩唔肯即時上任開埋口話等暑假
班高層就臨時搵個人頂兩個月
冇人肯就搵林伯

而家最驚暑假拿鳩有其他offer.....
大家都係洗錢,人地洗左隊型霸出黎。
我地洗到變中游
可以列入世界奇蹟錄
唔知邊到出錯
人哋鈕都上正軌
我直程開始懷念西女人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞