[boehlyout] 車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
發覺啲字打到錯曬
你嬲到
屌你老母美國佬!
如發迷打錯曬
20年前列斯聯衰咩事搞到由歐聯4強搞到降班

我覺得車都果頭近
炒西女人個陣呢度開晒香檳
列斯負債太多 年年都狂賣人
最後都係破產扣分降班
Todd咁搞法會唔會由負債太多開始
已經傳要清人填數
正常人生路不熟
收購得就唔會郁啲管理層
係美國佬先特別鍾意咁玩
佢真係好似我睇Faye tv介紹果d短命車隊果d老闆咁
佢冇興趣果陣都唔知點算,再加上佢係度亂搞
係呢到有啲人成日以為有少少錢=玩哂
成日話todd哥有錢就冇問題
就算講有錢
todd個財團而且都只係英超排第四第五咁上下
都唔知憑乜自信滿滿話用錢贏人
fm mode
但係佢唔可以load save 我可以丫嘛
根本美國佬而家就係呢種車隊模式
買哂佢眼中最top嘅嘢去衝一衝唔掂再諗甚至棄game
最致命我哋唔係曼聯
個球場本身七萬幾人加全球營運勁多球迷
格拉沙再閪曼都可以用自己啲錢sustain 貴一貴嘅營運
唔好睇少奧脫福
多史丹福橋30000人每場每人多50至100鎊,
已經講緊一場主場多收車仔成百萬英鎊

如果todd哥而家雄心壯志
玩多兩三年覺得原來英超咁難玩唔想玩
唔再下下幾百M咁課
咁車可能就要變中游俾佢拖夠10年賣盤
你後面個幾句係最大機出現的野。
佢肯定係想賺錢多過似油爸咁鍾意隊波。
佢諗住一口氣買哂成隊最top,個個勁貴長約,acquire fee就amortisation 6 7年。
一旦呢班人水貨左,就人工又貴,fee又年年食住係到,年年蝕錢
幾季後嘅車
佢要咁玩 個大前題係 你起碼揾到個杜/高/哥呢d領隊 你先好咁玩啦 明眼人見樸無可能咁快帶到成績出黎 你仲係咁比成堆新人佢 咁易控制到咩
車ffp今個暑假都難再大手買人,要靠清水貨。
全世界知你大1把人要清,個個黎壓你價,美隊值30m,都問你16m賣唔賣。
一年約個d直情要你free
咁樣個pnl一定又輸錢,下年就人都無得賣,又無錢買人
仲要呢到有班傻嘅話乜唔打歐洲賽唔駛理UEFA FFP
佢哋唔記得咗FFP係計三年
車迷真係想3年唔玩歐洲賽先好講呢句乜嘢冇歐洲賽唔駛擔心FFP
當然違反咗最後都係罰錢多
🚨 Thomas Tuchel won't keep Sadio Mané in the summer.

The striker is not the typical profile wanted by Tuchel and the club will seek to sell him, per SkySport ❌🇸🇳
要?
Tchouameni
杜曹咬文尼
用auba單換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞