[boehlyout] 車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike

姐係炒波特係一條心想拿鳩
又一次智撚障操作
我用買垃圾車對家贏既錢
輸左落買阿狗到
呢個動作會堅持到完季
正義回塘
恰19號的我
岩哂軌
+2回塘
垃圾board含啦
呢個等鏝好過
單一人選、快手,全部都係誠意表現黎,如果上面係真,咁樣玩鳩佢,其他大會招手/下次就唔會採你,人地假假地都係出晒名教練唔係咩中下游二打六求你比份工佢,好似講緊真係仲有2nd in,呢班管理層其實當人係乜
獌隻麥隊 獲獲都有新鮮野
見拿鳩被炒, 炒波特換拿鳩無問題
人地想下季先黎, 搵撚伯做幫手頂住輸晒都無問題
但既然已有目標,除非人地唔黎
如果唔係你仲乜仲要見其他領隊, 同啲大公司 IN 人明明有人選
但都要另外攪大龍鳳扮晒野晒其他人時間真係好 on9
攪臭自己. 條ON9 肯定覺得自己唔夠臭要再臭啲
佢成幾百張ppt做present,in完即刻落場教都得
🚨 Christopher Vivell and Laurence Stewart are understood to believe Julian Nagelsmann would suit Chelsea well and held first in person interview with him last week thursday.

[@TomRoddy_]

安蛇點睇都適合而家隊波
係呢兩條紅牛系撚樣死等拿鳩
淨係整幾百頁ppt已經睇得出安蛇有熱誠
我怕痴心錯付

個痴係指白痴
有熱誠都比老細搞到心灰意鳩冷啦
唔識波又要干預你
一早盲既都知佢地實推拿鳩架啦請紅牛系返黎會唔suggest 自己人當人白痴?但最後決定點揀、幾時揀又咪班傻閪老細
套嘢好好笑
阿sa呢頭生完仔嗰頭就跳落水游水
走左個波特
請返個德國波特
3x人可以下季比佢慢慢排鳩陣
安sir無論做球員定教練都有一定威望,都肯即刻上任

但班高層又扭屎忽
German Potter
紅牛系最多係育成,但奪標真係未得
油爸見到車路士依家俾條智障肥佬 搞成咁會點諗
佢哋要個聽話嘅
安歷基嚟一定好有主見
班高層擺明唔想
麥龜隻手黎wo
安歷基係唔錯
拿9真係好驚變波蛇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞