[boehlyout] 車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
未就係去返杜sir啲陣式打法但係劣化版
依2條友下季要求拎前四 會唔會太大想頭
本來只係日症小手術,依家變咗搭橋
好撚戇鳩 油狗waive咗d數比佢用曬來交學費
唔識就咪hands on搞隊波啦
起碼唔會比人射廿幾腳
大哥, 今場真係睇到笑
原本車只係大傷風
個專科同佢講慢慢醫就得
老細死都話好大獲係cancer要電療化療屌柒個專科
再炒個專科搵個睇開門診嘅嚟跟
最後化療得多變埋真cancer
之前樸蛇作客對排二十既森林俾人射廿幾腳肉酸d
定今場撚蛇主場對排第7既白禮頓俾人射廿幾腳肉酸d ?
撚伯教波唔係好
但都唔好講到佢上手好有「場面」
跟住3連和
依家無論下一手係邊個,首先就係要清咗d癌細胞,但有d部位係唔郁得,亦都郁唔到
混亂呢方面已經屌咗佢好耐
除咗一季已經要應付4個教練之外
仲要場場唔同套路
麥總都會頂你唔順

另外 我好記得佢講過要好多隊波嘅經營模式
一時又話利記海鮮 一時又話學鏝搞全球足球聯盟
一時又話學白禮頓
最癲佢可以試過炒隊醫 但係無replacement
你講果3隊有兩隊我地都贏唔到
又話乜big data team
data driven management
都唔知最後攪咗啲乜出嚟
樸蛇波最少有d思路 中場有現位 3中堅有控球
撚伯d波係連猜上去都猜唔到
咪佢最愛嘅433高位逼搶囉,即係高普果套呀
係打鍠果場佢先抄返三中堅之嘛,唔係輸得仲金呀
搵迪馬提奧已經得啦,起碼我冇睇撚伯果d咁燥先
連xG,場面都冇得J,唯有J撚仔對車路士既忠誠

「明知做Condom都肯番黎教」
「搵名宿黎教起碼幫班員拎士氣」

Let”s J 
所以宜家呢架廢車係需要一個比較富經驗嘅教頭去follow,呢個亦都係我有啲擔心拿鳩搞唔掂嘅原因
迷撚吹奏佢
場場玩轉陣 搞咗成半年先有安菲傻少少火花
真 開始偏向覺得安蛇先可以搞掂班大帝
到底撚點解19-20有前四
最大癌細胞咪教練同班主

一句講哂,車狗班球員逐隻計點都差唔會差過維拉

維拉季初比拳王教到降班區,一換愛蛇就直升機咁,維拉成個21世紀第一次5連勝

對維拉果場起碼真係禁住黎屌,係中出唔到咁解
呢幾場直情係不舉,硬都硬唔到
係架,但依家拜仁嘅環境越差對拿鳩越有利,夏天有歐聯踢嘅球隊招手嘅話,佢未必肯上車

安sir有多d經驗亦都有江湖地位,但都係消防員一個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞