[boehlyout] 車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
安狗係同皇有仇

當年踢皇馬拎佢踢哂十個位最尾怒轉會疤
之後次次踢皇比人噓

所以佢公開講過疤>皇好多次

佢係真心想打柒皇先追撚含,所以夏天真係未必想黎
公道講
佢歐國盃係帶得好好

係世界盃柒撚蒙蒙
老實講
覺得安蛇最多得熱狗呢個level 既球會肯搏一鋪
PSG 有得揀都唔會擺安蛇做first choice
以前做車狗就係睇鏝獌熱痢妓邊隊失分

呢家就係睇住般矛森林李城
無人會肯做
https://twitter.com/casscj70/status/1647497941626638336?s=46&t=Vzp67Efw5y0HHfpNUH8U4w

任何個名有兩粒星嘅account都一定係好撚戇鳩

佢地係可以將所有失利歸咎於球員唔care

即使個領隊係廢到完全連人都唔係嘅level

毛賊神經病
請到人未啊你老母臭閪
係唔care就唔會跟條垃圾踢埋d鴛鴦陣啦
仲唔自由發揮自動波咩

一個正常既足球員都唔會排到個一字長蛇/鴛鴦陣出黎啦
一定係跟Order先會整到個咁既陣出黎

英撚+名宿真係大撚哂,一個垃圾都不如根本冇資格做教練既人都可以唔使take responsibility

如果佢係德國人/意大利人+唔係名宿,一早比人接放學啦
當時沙蛇前4+歐霸都比人咁對待,呢件垃圾靠個名宿光環就咩都要d球員揹
熱咪搶過
佢開到口話唔撚想理熱
話想去隊有big project嘅球隊
明追鳩含
同埋要教練嘅大會得4間
熱睇唔上眼
皇又無可能
咪追我地含
有咩問題
佢係想打皇
呢家冇得打夏天隨時唔黎
咁咪唔好來
返正下年我地都係打歐聯
FIFA 24?
Sorry FIFA冇左
係EA SPORT FC 2024
上面講左
psg 都唔會擺安蛇fist choice
得Twitter 車迷會擺佢>拿蛇
幾撚識波
sorry 係無得打😂
老細偏偏 插手理事 摩佬也試過一次
佢下限都叫搓住入唔到波 唔會失波
你搵陳曉明教都唔會擺個一字長蛇鴛鴦陣出黎啦
得外行人先會諗到咁樣擺
🚨 Christopher Vivell and Laurence Stewart are understood to believe Julian Nagelsmann would suit Chelsea well - Stewart himself and Paul Winstanley are completing a through process before handing a final recommendation to Todd Boehly and Behdad Egbhali. (@TomRoddy_)
佢教西班牙果陣趕絕哂鍠狗,
寧願揀哂班疤狗B隊後生仔
支持
森林同我地真係差唔多廢
森林同樸狗教既車差不多廢
如果係撚狗教,森林要讓一球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞