[boehlyout] 車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
水硬
意假剩係想要返🚬🚬
我地有新杜奧巴 又要埋新夏撚?
得把口
落到場都係踢到pat屎咁
個中場下下中門大開
你復活耶辛搵佢去守龍都係比人中出
睇馬會個盤46波,可能有機
睇左十幾年車仔,冇試過覺得咁低潮同絕望
就算係12年中途炒AVB轉DMTO打拿玻里果陣都冇咁絕望
好似一味得個買字,其實都冇人識足球咁
今晚唔撚睇了
請撚前後明顯係唔同,宜家只係純粹門面野,一早比撚sir 啲counseling 打沉左,連12m 都完全唔練就知
因為隊車已經被美國佬拆晒骨
呢一隊只係披住Chelsea 波衫既新球隊黎
閪到波都唔識入
唔覺得好絕望
1516 絕望d
摩連奴只係執教過車路士兩次
閪女人時代比你感覺今季閪完下季係會反彈,特別經歷完杜,但現實唔係咁容易,睇阿獌熱呢幾年就知,今次遇正班傻閪更加難講,同埋最重要夏窗實會、可能加埋下個冬窗都好大支出,財政支出極多,但賣人仲未見有成績,是但教練球員一fail,未來四五年都實收皮
摩三都話無買人
屌你我地洗6億踢出摩3嘅精神面貌
1516果季有那個男人carry
摩工起碼叫收熱狗皮
呢班垃圾對阿狗相信都係輸少當贏
以為睇緊羅傑承搞南華
一堆廢人+死貨,8年9年約

FFP下我唔知可以買到幾多人補強,吸引力又冇以前咁大,呢個環境到底仲可唔可以買岩人

我唔知個老細其他範疇係點,但足球上智商基本上係f1幾支短命車隊投資天文數字最後正賽都入唔到幾場2年內執笠果幾個老細既級數,Todd 同佢地個性格係極似,可以睇返Faye tv介紹

如果車仲交得出利記長時間冇歐聯打,阿狗n年冇冠果陣既成績已經好樂觀,悲觀少少可以參考20年前既列斯聯,而變成列斯個可能都唔細,唔係作大
史巴列堤呢?
可以試下一季兩個班主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞