[boehlyout] 車路士球迷討論區

1001 回覆
11 Like 2 Dislike
收到風有一半都係YouTube 佢嘅精華片嘅links同埋轉場slides
3331陣式好似好勁,但其實咁compact嘅陣要練
@迷撚好鵬友
好想見到夏天拿鳩唔肯嚟車 班膠層會有乜plan B
最怕拿鳩sir最後揀psg
到時又已經得罪咗安sir人哋唔肯嚟
應承我,唔好再質疑臭閪todd嘅決定好冇🥺🥹
拿鳩唔肯上車嘅話,高層就頭痕,好多次選嘅分分鐘已經有著落
Todd咁有錢咁大個團隊駛你哋教佢做嘢???
佢好撚想打皇
屌你有data team就唔會請林8啦
咁好啱todd哥同迷todd嘅口味
成日話車路士好唔掂要由幼幼開始rebuild
屌你老母托狗
等睇夏天拿鳩有Alternative offer
安狗比托狗撚完唔黎
到時攬住撚狗過世

迷撚又有得J
但係睇下依家rebuild成點,估班紅牛系directors 係有料,但人太多,太多唔同意見,而且又唔話得事

班高層無錯係搵專家,但又要事事插手
老實講
有少少擔心臭閪todd戇鳩到趕客,會嚇走拿安
車仲要面對皇psg呢類競爭對手
法蘭克福士砵亭彭美拉斯果堆
識波先會揀拿蛇
「炒樸狗就係為左夏天可以J拿安」
By車區兩大護撚手
哥狗高普就算有興趣都係會叫佢interview,阿邊個邊個,你坐個到就得,in 完返屋企等通知,遲下可能會通知你幾時黎second in,如果無通知就下次有緣再見
山頭文化都夠煩
Todd狗兩條撚屌無眼光,做決策又唔果斷
第二樣野唔講,FSG真係醒好多
當時係痢狗自己拎住份ppt去Convince 高普
連獌都係咁做,只係當時個ppt太商業化高普先唔去

安狗冇高哥兩個咁勁起碼都叫拎過六冠王,人地咁有誠意整埋ppt見工為求即日上任打皇,你就搵個帶到愛狗降班既都唔搵佢
美國佬都係唔好搞足球D 決定全部亂黎
FSG一樣美國佬

一見高普會走即刻整哂ppt導高普入局,佢如果唔係請到高普邊有得比佢年年買遊艇都拎到歐聯英超+年年前4

佢地個net spend仲低過維拉 李城
重演猁輸一分
張伯倫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞