THE SUPER MARIO BROS. MOVIE(討論區,4月5日開畫,劇透)

741 回覆
27 Like 4 Dislike
希望下集有返把遮
Metroid#pray#mou
賣回憶賣情懷仲想點 比足哂誠意有突啦btw條彩虹橋真係好有feel 神還原番唔知第幾集既Mario kart果條彩虹賽道
好睇過巴斯光年好撚多
女權嘢

人地就大團圓結局
呢到就只係淨番你同無盡既空虛
希望串流平台會有全首碧姬碧姬碧姬
一齊彈番首歌
經典賽道黎 集集都有
其實呢隻係咩黎? Luma?
啲詞有誠意過迪士尼動畫啲教會歌
配音上,理解同接受電影既處理手法,對Charles Martinet真係比足面

Chris Pratt廣告果段睇得出其實佢都扮到mario把聲,只係電影處理上成套係咁一般觀眾未必接受,依家咁處理原配音我覺得已經收貨。

不過如果下集有wario一定要一定要一定要搵返Charles Martinet配。
唔預足夠數量,第一日晏晝已經話派哂,食屎啦
如果計配得最好真係jack black
非常做到果種bowser惡但係鳩既特色,不過計正傳bowser好似係super mario sunshine先開始鳩?

應該有關系,可能下集係mario galaxy 2 加yoshi。

屌nintendo 可唔可以出mario galaxy 2響switch?remastered都唔駛直接port都願比錢買
上網搵下資料, 應該係lumalee先岩, 仲曾經係開心樂園餐出現過

本人未玩過Galaxy系列
https://0xzx.com/zh-tw/2023031103173257063.html
睇下其他戲院囉, 我K11 拎到 2款, 兄弟各一
睇完imax想睇4d
開頭個段Mario 個段廣告我以為睇緊The Lonely Island😂😂
套戲我覺得電影配樂好強,適當時候會插入返Mario 的配樂入去但又唔覺得突兀
老任俾荷里活玩過一次之後就唔敢提電影化旗下IP,係呢幾年有心擴展IP所以先開始搞電影,重點係有本家人睇得好實唔再俾人亂咁搞
ching去玩下galaxy啦
我覺得好玩過odyssey
入場聽紅白機sound effect都值回票價

E個位幾有heart
勁無聊
係話緊你呀垃圾
留言回我丫
好可惜只打過1
好想玩2
Switch出可以嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞