THE SUPER MARIO BROS. MOVIE(討論區,4月5日開畫,劇透)

741 回覆
27 Like 4 Dislike
收得係預左,少過1b應該當輸其實
呢個ip係最最最出名既遊戲人物第一次3d電影
其實落左幾多注?邊條綫開始定輸贏
成本應該同迪士尼個d差唔多
唔會蝕既只係睇賺到幾多
睇3d 4dx唔會後悔
好好睇
Punch out 都有咩?
peach said one line, there are also many galaxies out there.
不如初版越野電單車,功夫,相樸下集都客串下
Mario兩兄弟一開波登場間野叫punch out pizza
佢哋睇電視廣告果度無記錯掛哂punch out 角色相
Bowser
功夫唔得啦,功夫係konami
仲有另外一隻嗰陣時香港翻譯叫做「成龍踢館」係irem

Irem 或者有啲人好陌生,但係一講到R-Type 就會知道係邊隻
但依家唔係破盡紀錄咩?
岩岩開ja
點知最後幾多
開畫歐美勁收得所以破左卡通片開畫紀錄
依家歐美後勁不繼加上亞洲仆直
最後應該過唔到10億美金

btw 齣嘢成本1億美金
亞洲仆直, 應該係指大陸者
日韓都未開
日本200億yen起跳冇走雞
大陸個時貢獻幾多比泳雪?
mario泰國唔掂
新加坡唔掂
馬拉未開

Frozen 2大陸票房過5億人仔
主要都係大陸啦
馬拉,新加玻都幫唔到幾多
主力都係日,歐美,大陸佔8,9成
日本應該會好勁
傳聞Mario 咁制
唔知點解日本咁遲先上
全民
我覺得係避開柯南劇場版
同埋迎合日本仔假期

你睇啲特典靚到
仲要未計之後個2345678n 彈特典
分分鐘破炭仔record
由其佢地咁鐘意睇動畫
百億男人上年得1個真係人黎
昭和之日 4月29日 4月29〜5月5日黃金週連假
憲法記念日 5月3日 4月29〜5月5日黃金週連假
綠之日 5月4日 4月29〜5月5日黃金週連假
兒童節 5月5日 4月29〜5月5日黃金週連假

咁你明啦
開係個日全部大人都帶小朋友一齊去睇
睇翻架仔個卡通片票房排行榜就會發現
頭20名入面only得叮噹stand by me係迪迪尼彼思嗰種電腦CG卡通
其他都係傳統嘅手繪style卡通
今次Mario可以砌低叮噹stand by me就已經好勁抽
破炭仔record機會幾乎等於0
利申:孖寶兄弟死忠粉
我都想佢破record
但係事實擺在眼前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞